2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

CrocsTM radījis īpašus apavus golfa spēlētājiem

 

Golf Ace ir ērtas iešļūcamas kurpes gan vīriešiem, gan sievietēm. Kāja tajās tiek stingri fiksēta, pateicoties aizmugurē esošajai lentai un paaugstinātai papēža daļai, kas vienlaikus pasargā kājas no mitruma. Kurpju augšpusē esošie ventilācijas caurumiņi nodrošina gaisa apmaiņu un pēdu ventilāciju, kā arī kalpo kā dekoratīvs elements. Tos var rotāt ar JibbitzTM aksesuāriem.

  crocs_golf_ace_chocolate_khaki_421

Golf Ace zoles klāj protektors, lai golfa spēles laikā būtu ērti pārvietoties pa zālienu. Tāpat kā visi Crocs apavi, arī Golf Ace ražots no patentētā, slēgtu šūnu materiāla CrosliteTM. Ķermeņa siltuma ietekmē tas pielāgojas pēdas formai un ilgstoši nodrošina ērtumu. Zoles iekšpusē esošās rieviņas masē pēdas un veicina asinsriti. CrosliteTM materiāla ergonomiku apliecina sertifikāts – valkājot no šī materiāla ražotus apavus, slodze uz muskuļiem ir pat par 62% mazāka, nekā staigājot ar basām kājām. Materiālu viegli notīrīt ar ūdeni un ziepēm, tas ir antibakteriāls – novērš nepatīkama aromāta veidošanos pat pēc garas dienas golfa laukumā.

  crocs_golf_ace_white_cotton_candy_421

Crocs Golf Ace apavus izmēģinājusi arī golfa kluba Viesturi direktore Sandra Opite (attēlā), kas atzīst, ka apavi ir ļoti ērti un piemēroti golfa spēlēšanai ikdienā.

 sandra_opite__golfa_klubs_viesturi_645

Pieejamās krāsas – melna, haki, maigi rozā, balta, tumši zila. Cena golfa kluba Viesturi veikaliņā Ls 35, 50.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsnedaudz skumji??
Nākamais rakstsKaitīgā saules iedarbība