1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Latvijas dizaineri izstrādā un ražo jaunu mēbeļu līniju

 

Virtuves sistēmas pamatu veido brīvstāvošs, novatorisks funkcionāls brīvi modulējams oša galds, kurā katrs pats izvēlas un integrē nepieciešamo funkcionālo bloku, izvēloties to no ražotāja izstrādātajiem daudzkrāsainajiem atvilkņu setiem jeb lakoniskām masīva oša redeļu sistēmām, ja nepieciešams, pievienojot ražotāja piedāvātās izlietnes un kompaktu iebūvēto plīts virsmu.

mint2_430 

Šis kompaktais virtuves galds ir savdabīgs mūsdienīgas virtuves dizaina simbols – tā var kļūt par jebkura Pirmo virtuvi, šis virtuves modulis – galds piestāvēs tikpat labi pirmajam īres dzīvoklim, kā arī vasaras lauku mājai, jeb ērtam dzīvokļu veida viesnīcas numuram vai mūsdienīgam birojam, tā ir bezgala vienkārši izjaucama un pārvietojama jeb transportējama no vietas uz vietu.

Šis ikdienišķais galds ar virtuvei nepieciešamo pamatfunkciju izveidots respektējot ergonomisku dzīvesveidu, laikmetīgā dizaina tendences, pielietojot kvalitatīvas ražošanas tehnoloģijas un akcentējot funkcionalitāti. Produkta ražošanā tiek izmantots oša masīvkoks, nerūsējošais tērauds, plastikāts un plastmasas elementi.

mint3_430

mint4_430

mint1_430 Ražotājs: "Rauzas kompānija", dizaineri Jānis Rauza un Ieva Andžāne.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.