5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

No skropstu tušas līdz jaunām kurpēm

 

img_1376_430

Lūk, ko Sandra pastāstīja par sevi:

"Esmu no Ventspils, bet jau kādu laiku sevi nesaucu par ventspilnieci. Man ir maģistra grāds vadībzinībās, strādāju projektu vadības jomā.Loterijās piedalos, ja mani ir ieinteresējis loterijas produkts – pārsvarā tā ir kosmētika vai pārtikas preces. Piemēram, es nekad nepiedalītos loterijā, kurā būtu jāpērk makšķerāķi. 🙂 Bet vispār loterijām es pievēršu uzmanību un salīdzinoši bieži tajās arī piedalos. Smieklīgi izklausās, bet pēc šī pirkuma es savam draugam tā arī pateicu: "Es nopirku jaunu skropstu tušu un loterijā laimēšu kurpes!".

 img_1439_541

Sajūtas, saņemot balvu, bija pozitīvas! Priecājos! Saņemot zvanu, kurā mani informēja par laimestu, es uzreiz atcerējos to, ko biju teikusi draugam, un nodomāju, ka dzīvē tomēr reizēm notiek brīnumainas lietas! Kurpju izvēle bija interesants process, kas aizņēma apmēram stundu, bet nu fascinējoši jau bija pabūt veikala atmosfērā. Tiem, kas nezina, iesaku Googlē pameklēt veikalu "Madam Bonbon" – viņu pašu mājas lapā nav nekādu bilžu, bet citās interneta lapās ir redzams veikala interjers un tas ir ko vērts!"

img_1421_582_01

img_1445_573

Klikšķini šeit, piedalies Cosmo konkursā un laimē Maybelline New York Lash Stiletto skropstu tušu! Savukārt šeit vari izlasīt vairāk par Maybelline New York Lash Stiletto!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.