-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Dosim ceļu etnostilam ar Pardo plastiku!

 

Ar šīm superaktuālajām rotām, kuras veidotas Entostilā no Pardo plastikas, kas domāta bižutērijai un koka pērlēm, tu kļūsi par vakara zvaigzni katrā šīs vasaras ballītē. Pats galvenais ir tas, ka krelles, kuras no pirmā acu skatiena šķiet tik sarežģītas, tu pavisam viegli varēsi izgatavot pati!

pardo_ethno_1_430

Lūk, kā rotas iesaka taisīt veikala HobbySet speciālisti: 

1. Ņemiet nedaudz plastika masu Rubīna un Topāza krāsā un sajauciet tās kopā līdz iegūsiet tumši oranžu krāsu. Iegūto masu gludi izrullējiet. Tieši tāpat izrullējiet arī masu Perlamutra krāsā (plāksnītei Perlamutra krāsā ir jābūt tieši uz pusi mazākai nekā iepriekšējā). No masas Oniksa krāsā izrullējiet 10 cm garu plastikas stienīti. 

1_workshop_pardo_200

 

 

 

 

 

 

2. Ņemiet izrullēto stienīti Oniksa krāsā un ietiniet to plāksnītē, kas ir Perlamutra krāsā, kuru savukārt divas reizes ietiniet oranžās krāsas plāksnītē.

 2_workshop_pardo_200

3. Iegūto stienīti izrullējiet un sadaliet-sagrieziet to 7 vienādās daļās.

3_workshop_pardo_200

 

 

 

 

 

 

4. Tad paņemiet vienu daļu un ap to izkārtojiet pārējās 6. Uzmanīgi izrullējiet tās tā, lai veidotos viens kopējs stienītis.

4_workshop_pardo_200

Padoms: Jūs variet vēlreiz atkārtot 3 un 4 soli, jo biežāk Jūs šo darbību atkārtosiet, jo smalkās būs zīmējums. Lai iegūtu pērlītei tādu zīmējumu, kādu Jūs redziet attēlā, Jums 3 un 4 solis ir jāatkārto vēl divas reizes.

5. No plastikas masas pārpalikumiem izveidojiet apaļas pērlītes. Nogrieziet no stienīša ļoti plānu plastikas plāksnīti un ietiniet tajā pērlītes. 5_workshop_pardo_200

6. No iegūtās pērlītes izveidojiet iegarenu, taisnstūra formas jaunu pērli Jums nepieciešamajā lielumā.

6_workshop_pardo_200 

7. Sajauciet kopā Oniksa, Rubīna un Topāza plastikas masas, līdz iegūsiet olīvkrāsas masu.

7_workshop_pardo_200 

Padoms: izduriet cauri olīvkrāsas pērlītei zobu bakstāmo kociņu un grieziet to apkārt kociņam vienlaicīgi ar asu priekšmetu-nazi ievelciet pērlīte rievas. Tā Jūs iegūsiet struktūru uz pērlītēm.

8_workshop_pardo_200

8. Visas izveidotās pērlītes uzduriet uz zobu bakstāmā kociņa un kopā ar to lieciet visu cepeškrāsnī uz 20 minūtēm 1300 C. Kad tās ir gatavas, saveriet tās uz kokvilnas auklas, kas apstrādāta ar vasku, kopā ar koka krellēm un izveidojiet interesantas, oriģinālas krelles.

pardo_ethno_2_430

Izmantotie materiāli: plastikas masa perlamutra, topāza, rubīna oniksa krāsā bižutērijai Pardo, no katras krāsa viens trauciņš (izgatavotājs – Viva Decor, Vācija), apaļas, 12 mm lielas koka krelles, 6 x 12 mm lielas ovālas koka krelles, 30/6mm lieli koka gredzeni, kokvilnas aukla, kas apstrādāta ar vasku, Ø 1mm.

 

PARDO plastiku iespējams  iegādāties HobbySet veikalos Rīgā, Dzirnavu 100 un Daugavpilī, Rīgas 54a

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsnesaprot..
Nākamais rakstsKrievijas kriminalhronikas