1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Vai tu zini arī to par Reserved ?

 

Šobrīd ar Reserved vārdu ir 250 veikalu, kuru klienti var iegādāties labas kvalitātes apģērbus. Reserved ir novatorisks – jauno dizaineru atbalsts jau tiek uzskatīta kā tradīcija. No 2009. gada jūlija Reserved logotips tiek pasniegts jaunā versijā ar mūsdienīgāku un modernāku raksturu, atbilstošāku tirgus prasībām.

Rudens elegance Reserved modeļos:

 

Daļā rudens kolekcijas modelētāji ir balstījušies uz pēckara modi – distancēta elegance savienojumā ar skaisto ir ideāls veids, kā parādīt pirmās sievietes tēlu rudens vakaros, kas arī redzams First Lady kolekcijā.

  reserved_02_rgb_430

Reserved rudens/ziemas sieviešu kolekcijas pārsteidz savas klientes ar patiesi dabīgā meklējumiem. Šie modeļi ir kā inspirācija dabai, kas sniedz siltuma, mīkstuma un  aizsargātības sajūtas, un nu ir pieejamas ikdienas lietošanai un iemiesojušās modes dizaineru modeļos. Tie ir ikdienas lietošanai, komfortam un stilam.

reserved_04_rgb_430

Modeļi tiek darināti no organiskiem materiāliem – kā, piemēram, viegliem kokvilnas audumiem, vilnas, tvīda, zīda. Mēteļi, garas tunikas, adīti pusmēteļi, kleitas, pieguļošas bikses un daudz kas cits.

Uzdrukas, izšuvumi dekorē dabīgos audumus. Krāsās dominē dabīgais –  zilā, visas zemes nokrāsas, metāliskais spīdums. Košajām  krāsām  raksturīgi sarkanie, pasteļu, karameļu toņi.

reserved_06_rgb_430

Reserved veikalos pieejami arī aksesuāri – cimdi, šalles, jostas un dažādas rotas. Reserved sāk savu turneju apkārt pasaulei, aptverot un piesaistot sev visu dabīgo.

reserved_01_rgb_430

Reserved ielūdz tevi uz saviem veikaliem Rīgā, t/c Spice, Mols, Olympia, Domina, Galerija Centrs, t/p Alfa. Vairāk lasi un aplūko www.re-reserved.com un www.press.lpp.com.pl!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.