11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Atbalstam Latvijas mēbeļu dizainerus un ražotājus!

 

visas_meb.01.09_430

Materiāli un stilistiski vienotā "latviešu piparmētras" līnija arī ēdamistabas mēbelēs piedāvā jums izvēlēties kādu no astoņām krāsām pēc izvēles no MINT gammas. Izvēlies spilgtās krāsas un uzdrīksties iekrāsot sadzīves lietas neierasti avangardiskos toņos vai arī veidot pilnīgu estētisku minimālismu, pieturoties pie baltā un vaniļas toņa!

Ēdamistabas sērijas pamatā ir oša masīvkoka galds ar izturīga plastikāta virsmu, kas pieejams trīs dažādos diametros: 90cm, 110cm un 130cm kopā viegliem un ergonomiskiem krēsliem. Krēsls ir tik viegls, ka to var pacelt ar diviem pirkstiem bez pūlēm pie galda piebīdīs pat "mazais skolnieks septiņgadnieks"!

_mg_4554_645

Plauktus iespējams izmantot gan kā pārejas punkts no virtuves uz dzīvojamo vai ēdamistabu, gan arī kā virtuves mēbeļu papildinājumu. Slīpais garais plaukts ar augšējiem plauktiem vairāk dziļumā atbildīs trauku izvietojumam, bet apakšējie katliem un pannām, taču tikpat labi tajā var izvietot pavārgrāmatas un žurnālus. Savukārt horizontālo piekaramo skapīti var izmantot gan kā trauku skapi, grāmatu plauktu vai vietu video un audio tehnikas izvietošanai. Tāpat kā virtuves mēbelēm, arī šim pamatā ir modelēšana, kurā galveno lomu spēlē krāsas un formas.

plaukti_01.09_645

Ražotājs: "Rauzas kompānija", dizaineri Jānis Rauza un Ieva Andžāne.

Šīs un citas Latvijas dizaineru radītās lietas ir iespējams apskatīt un iegādāties salonā "Lolot" Kalnciema ielā 33 , katru darba dienu no 10:00-19:00.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts01.09.2009.
Nākamais raksts1.diena.