2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Jauns rokām darinātu rotu zīmols Latvijā – Laguna.lv

 

laguna.lv_1_570

Laguna.lv piedāvā iegādāties unikālas, latviešu mākslinieku ar rokām veidotas, rotaslietas, no kurām daudzas ir pieejamas tikai vienā eksemplārā. To veidošanā tiek izmantotas pērles, dzintars, dažādi pusdārgakmeņi un citi dabīgie materiāli, tāpēc rotas iedalāmas vairākās cenu kategorijās, tomēr joprojām saglabājot pircējiem draudzīgas cenas un ļaujot ikvienam atrast sev ko piemērotu.

laguna.lv_2_561

Jaunais zīmols plāno piekopt labāko rietumu interneta veikalu tradīcijas un savu darbību balsta uz trim vienkāršām, bet ļoti svarīgām idejām – rūpes par saviem klientiem, piedāvājot tiem tikai izcilas kvalitātes preces un servisu, iespēju iegūt detalizētu informāciju (t.sk. augstas kvalitātes attēlus) par produktu pirms iegādes un pārdomātu piegādes sistēmu, lai padarītu iepirkšanos ērtu un patīkamu.

laguna.lv_3_568

Klienti ir Laguna.lv lielākā vērtība, tāpēc ikvienam no tiem tiek veltīta īpaša vērība jau sākot no pasūtījuma pieņemšanas brīža, personīgi sazinoties ar pircēju un pārliecinoties, vai pirkuma veikšanas un preces saņemšanas laikā nerodas nekādi sarežģījumi, vai klients ir apmierināts ar veikto pirkumu un tiek nodrošināts maksimāli īss piegādes laiks.

Turklāt, lai radītu vēlmi atgriezties veikalā atkal un atkal, ne tikai regulāri tiek papildināts preču klāsts, bet pastāvīgajiem klientiem tiks piedāvāti īpaši izdevīgi piedāvājumi.

Laguna.lv radītāji ir pārliecināti, ka spēs ar katru veikto pirkumu saviem pircējiem uzdāvināt mazliet vasaras un saules, aicinot atgriezties veikalā atkal, lai iepriecinātu sevi vai mīļoto cilvēku.

Iepriecini sevi rudenī – www.laguna.lv

laguna.lv_4_559

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPirmklasnieks
Nākamais rakstsyo yo yo