0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Katrai sievišķības šķautnei!

 

satin_shine_crs_str_103_430

 

Kurai gan sievietei nepatīk ievīstīties aukstās ziemas dienās un tajā pašā laikā izskatīties lieliski? Trīs jaunākās modes koncepti un trīs stilīgas, inovatīvas tēmas, ko radījis Triumph savā Rudens/Ziemas 2009.gada kolekcijā, liks katrai sirdij sisties straujāk.

Atļaujies uzcirsties pēdējās šī gada dienās: ar šī gada nobeiguma kolekciju "Famous shine" tavs gads beigsies ar mirdzošu, valdzinošu akcentu.

bilde_zinai_679

Kāda burvestība! Modes koncepts "Famous shine" kā šī gada nobeiguma kolekcija ir sagatavojis elpu aizraujošus svētkus. Trīs Ziemassvētku kolekcijas – Satīna mirdzums, Briljanta mirdzums, Ekskluzīvais mirdzums simbolizē tirpas uzdzenošu pavedināšanu un vizošu eleganci.

Ziemassvētku ietvaros ir radīts neatvairāms tēls – Satīna mirdzums – satīna materiāls ar atspīdumu klasiski melnā vai valdzinoši rožu sarkanā krāsā, ar elpu aizraujošiem zelta mežģiņu ielaidumiem.

tri_ia_aw09_exclusive_shine_w_hipster_motif_430

Īpaši vilinošs ir push-up krūšturis un pavedinošā korsete, tāpat arī zeķturi šajā krāšņajā satīna – mežģīņu kombinācijā. Brīnumaini parādoties krūšturī ar pusmēness formas krūštura bļodiņām no Briljanta kolekcijas piedāvājuma, uzmanība pie Ziemassvētku eglītes ir garantēta… Šajā kolekcijā ietilpst arī skaista ziedu raksta mežģīnes melnā krāsā ar atmirdzumu.

triumph_m_red_230

Tīrs glamūrs un kārdinājums garantēts no Ekskluzīvā mirdzuma kolekcijas: izteikti smalkas mežģīnes un eleganti mirdzošs izšuvums ar vizuļojošiem kristāliem būs kā patīkams akcents greznajam Ziemassvētku laikam.

tri_hw_brilliant_shine_aw09_543

christmas_2009_exclusive_shine_small_573

Spied šeit, piedalies Triumph konkursā un laimē satriecošu svētku apakšveļu!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsTads rudens skumīgums.
Nākamais rakststas ir tikai sākums