5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Iepazīsties ar Reebok Fly Generation kolekciju!

 

Reebok radīja sieviešu apģērba augstāko standartu, 1982. gadā laižot apgrozībā Freestyle kolekciju. Šogad Reebok sniedz jaunu žanra risinājumu Fly Generation 2009. gada rudens – ziemas sezonas kolekcijā.

Courtee Mid – basketbola iedvesmots modelis meitenēm ar raksturu. Pirmklasīgas ādas virsma nodrošina komfortu, bet spilgtās krāsas neļauj nēsātāju nepamanīt.

courtee_mid_black_cherry_copy_430

Klasiskajam modelim Top Down izmantota neikdienišķa ādas un buruaudekla saskaņa. Ērtais un nepiespiestais Top Down dizains dara šos apavus par katras nēsātājas garderobes universālu elementu. Šajā kolekcijā tiek laisti klajā apavi 5 mūsdienīgos krāsu "komplektos".

top_down_white_grape_soda_met_1_copy_430

top_down_greencandt_pi_white_2_copy_430 

Pilnīgi jauns modelis jaunajā kolekcijā ir Straptastik – modīgas kedas. Oriģinālo dizainu izstrādāja populārs Losandželosas mākslinieks un dizaineris Rolands Berijs (Rolland Berry). Unikālais modernais modelis Straptastik – tā ir iespēja katrai Fly Generation stila meitenei izcelties pūlī.

straptastik_white_candy_pink_pair_copy_430_01

Kolekciju noslēdz un papildina modelis NPC Slim – zema profila apavi. NPC Slim – modelis, kas ir viena no klasiskākajiem Reebok modeļiem sievišķīga un vienlaikus jautra versija. Fly Generation interesentiem izgatavota no reljefa ādas materiāla, papildināta ar spilgtiem zīmējumiem.

npc_slim_white_terracota_l_grey_pairhi_copy_430

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPriekš manis kautkas jauns! :D
Nākamais rakstsBūs aitas, būs cirpēji