11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Igauņu supermodele Karmena Kāsa izrāda Lindex pavasara modi

 

"Lindex pavasara kolekcija ir kā rakstu un krāsu sprādziens. Mēs redzam gan spilgtu krāsu, gan maigu pasteļtoņu kombinācijas, kuras katrā apģērbā ir negaidītas un pārsteidzošas," saka Lindex sieviešu apģērbu nodaļas dizainere un iepirkumu daļas vadītāja Ilva Alkmane (Ylva Alkman).

1002_0061_574

Karmena Kāsa ir viena no pasaulē pieprasītākajām modelēm, un šajā pavasarī viņa izrādīs Lindex modi. Supermodele, kura nāk no Igaunijas galvaspilsētas Tallinas, ir jau strādājusi tādos modes namos kā Calvin Klein, Donna Karan un Chanel. Karmena ir bijusi uz žurnāla "Vogue" vāka vairākās pasaules valstīs un pirms vairākiem gadiem viņa tika nominēta kā žurnāla gada modele ( "Model of the Year").

0953_006_573

"Mēs izvēlējāmies Karmenu, jo viņa parāda mūsu apģērbus fantastiski pievilcīgā veidā.  Kā modele Karmena ir unikāla un ļoti harizmātiska.  Mēs priecājamies arī par to, ka Karmena ir no Igaunijas, proti, no Baltijas valstīm, jo tur mums arī ir veikali. Nākotnē mēs plānojam paplašināt tirgu Austrumeiropas valstīs," saka Lindex mārketinga direktors Johans Halins (Johan Hallin).

0953_015_574_01

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsžēl. bet piekrītu…
Nākamais rakstszudusī draudzība…