5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Mājīga vietiņa ar vecmāmiņu skapjiem un bufetēm

 

Kā stāsta pašas saimnieces, "Galerija nav izveidota tāpat vien, un nosaukums nav radies nejauši, drīzāk gan otrādi – pat ļoti apzināti. Tas ir vesels stāsts par mūsu dzimtu un mūsu vecmāmiņu Zuzannu, kura mūsu mammai un mums iemācīja visu to, ko mēs šodien redzam un piedāvājam ikvienam šajā veikaliņā, tiesa gan, nedaudz modernākā izpildījumā."

img_0007_430

Interjera galerijā iespējams aplūkot un iegādāties dažādas antīkas mēbeles – galdus, krēslus, dīvānus, kas nākušas no tādām valstīm kā Beļģija, Vācija, Anglija, Holande, Francija u.tml. un tepat pie mums Latvijā ieguvušas "otro elpu" – elegantas un sapostas tās spēj atkal un atkal uzrunāt ikvienu apmeklētāju. Šeit tu atradīsi arī izsmalcinātus traukus, adītas lampas, dažāda veida dekorus un rotaslietas, savukārt lielos, smagos vecmāmiņu skapjus un bufetes te ieraudzīsi pavisam citā gaismā – tām piešķirts jauns izskats, kas noteikti neatstās vienaldzīgus interjera un visa skaistā mīļotājus.

img_0008_430

Turklāt galerijas saimnieces – Ilze un Dace, kā arī abu lielākais palīgs Inese vienmēr laipni palīdzēs izvēlēties piemērotākos interjera priekšmetus, kā arī mēbeles un, iespējams, pat palīdzēs realizēt tavas esošās vai topošās mājvietas ieceres, palīdzot atrast piemērotāko risinājumu tavu ideju realizācijai.

"Zuzanna" – šeit katrai lietai ir sava vieta un savs īpašais stāsts, te ieguldīts liels darbs un mīlestība. Tā ir mājīga vietiņa, kur gribas atgriezties atkal un atkal!

img_0022_430

img_0024_430_01
 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKas notiek??
Nākamais rakstsvasaru-luudzu…