-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Spilgti un pavasarīgi jaunumi no Parfois

 

_mg_7348_430

Kolekcija piedāvā augstas kvalitātes perspektīvu redzējumu uz minimālismu un dabiskumu. Visās trīs kolekciju līnijās ir kas saistošs – apslēptā ārišķība tiek attēlota smalkjūtīgā līdzsvarā ar praktisku izdomu – idejām un ar neitrālu etniskumu, izsmalcināts dabiskums. Sākotnējais minimālisms- tas viss izteikts ar sudrabu, lieliem un maziem dabiskās krāsas akmeņiem, imitētu dzīvnieku ādu izstrādājumiem, visu zemes toņu un sievišķīgi rozīgo pieskārienu.

Romantic Preppy iedvesmo jaunas meitenes pievilcīgums, sportiska elegance un mazliet retro akcents. Kolekcijas līnijā izmantoti dabīgie materiāli, mežģīnes, atlass, ādas izstrādājumu miksējums ar audumiem, dažādi audumi ar apdrukām. Aksesuāros dominē krāsainas svītras, ģeometriski motīvi un puķu apdrukas. Izmantotās krāsas ir melna, balta, sarkana, brūnie un bēšīgie toņi, netīri rozā toņi un gaiši zeltaina krāsa.

_mg_7207_430

Urban Tropic kolekcijas līnijai iedvesma ir flirts, jautra un priecīga attieksme, sports, dažādus stilu sajaukums un stilizācija. Izmantoti dažādi materiāli, kā, piemēram, neilons, džinss, dažādu rakstu kombinācijas un spīdīgs akrils. Arī šos aksesuārus papildina krāsainas un caurspīdīgas plastmasas detaļas, kā arī spilgtās krāsās veidotas dzīvnieku rakstu imitācijas apdrukā. Aksesuāru krāsas ir oranža, rozā, tirkizila, koraļu, sūnu zaļā, sinepju dzeltenā, sudraba un zelta.

Āfrika, kā arī 90to gadu minimālisms, dabiskums, grimma talanta un radošo ideju apvienojums ir  90's Essential kolekcijas līnijas pamatā. Drosmīgi izmantotas  dzīvnieku kažokādas, ādas izstrādājumi, metāls un dabīgie akmeņi. Akcentu piešķir augsta kvalitāte, izteikts praktiskums un neitrāli etnisks izskats. Šīs kolekcijas līnijas dominējošie ir jūras zilie, fuksiju rozā, zelta, sudraba, melnie, baltie un akmeņu toņi.

Daudzveidīgie ikdienai un svētkiem veidotie aksesuāri liks tev vienmēr justies stilīgai. Steidzies iegādāties savus aksesuārus, lai padarītu savu tēlu satriecošu un vēl spilgtāku!

_mg_5295_645

_mg_7029_645

Ziņu no Parfois materiāliem sagatavoja Klinta Bravlanska

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts13.04.10
Nākamais rakstsstreiks- īzī :D :D