15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Meitenēm, kas vēlas vairāk!

 

logo_430

Dažādi T-krekli, pievilcīgi šortiņi un acīm neaptverami naktskrekli gatavoti no ļoti maiga, patīkama materiāla, kas papildināti ar saldiem rotājumiem, krokām un mazām pogām, atlokiem un krellēm.

Mīlnieki dievinās Mis Saldā Valentīna tievo lencīšu naktskreklus, kuri ievietoti mazā sirds veida kārbiņā, lai varētu iepriecināt sevi vai dot mājienu mīļotajam. Krēmu un rožu nokrāsa radīs romantisku noskaņojumu ikvienā.

Kad ieraudzīsi pievilcīgo, ar pikantu nokrāsu un vaniļas piegaršu etniskā noskaņā radīto tērpu, pēc iespējas ātrāk vēlēsies kravāt somas un doties uz Latīņameriku. Šādas emocijas tevī raisīs kolekcija Mis Mehiko.

Domājot par brīvdienām, katrai labi ģērbtai meitenei nepieciešams kaut kas dabisks. Sportiskas  jūrnieku strīpas un enkuru elementi vienmēr ir moderni un nodrošinās jautru garastāvokli. Kolekcijā Mis Jūrniece dominē retro stila zili/baltas un sarkani/baltas strīpas, kā arī enkuru formas pogas.

Mis Triumph jaunā peldkostīmu un pludmales tērpu kolekcija ir modes stāsti par glamūrīgiem hipijiem un roka princesēm.  Šī galvu reibinošā kolekcija viegli eksplodēs ar krāsu un modes idejām, un pieļaus daudz variantus individualizācijai.

1_514

2_573_01

Mis Keita, Mis Sjēna un Mis Koko kolekcijā dominē krāsainība – oranžs, rozā, tirkīzs un violets, puķainas apdrukas un ugunīgas Meksikāņu strīpas. Tievas krelles un vizuļu dekori, – tas viss raksturo enerģisku septiņdesmito gadu hipiju atdzimšanu.

Retro tēma ar citu izskatu turpinās kolekcijā Mis Hloja. Šeit iedvesma ir glītas meitenes. Moderni bikini ar maziem, ziliem un zaļiem rūtainiem šaha laukumiem rada jūras burvību.

M2M (mix to match – M2M) ir papildus ieguvums, jo tu vari iegādāties apģērbu atsevišķi ķermeņa augšdaļai un apakšdaļai dažādos izmēros. Šie tērpi labi derēs kopā ar džinsa šortiem un jakām.

3_573_01

5_573

6_573

logo_430

Triumph ir viens no pasaules lielākajiem apakšveļas ražotājiem. Kompānija priecājas par sadarbību ar vairāk kā 120 valstīm, kurā iekļauti tādi top zīmoli kā Triumph®, sloggi®, Valisėre® un HOM®.  

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.