2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Aplūko jaunās Mango tendences!

 

Vakara: SUIT

Šajā Rudens sezonā MANGO nāk klajā ar jaunu un izsmalcinātu, vēl sievišķīgāku SUIT kolekciju, kuras pamatā ir klasiskas, vienmēr aktuālas vērtības – trenči, divrindu pogu žaketes, smalki mēteļi, kā arī biezi, rupji austi adījumi – jakas, džemperi, vestes, apmetņi. Tas viss raksturo izsmalcināto Britu stilu, kurš arī bija galvenais iedvesmas avots radot šo kolekciju.

Bezrūpīgas un drosmīgas apģērbu kombinācijas, kuras atsauc atmiņā 70-to gadu stilu. Kolekcijas radīšanai izmantoti ļoti izsmalcināti un bagātīgi audumi – tvīds, velvets, un āda kombinācijā ar plīvurveidīgu zīdu. Tas viss veido ļoti izteiktu kontrastu starp sievišķo un vīrišķo silu, kopumā radot jaunu mūsdienu klasikas izpratni.  70-to gadu atdzimšana novērojama arī apģērbu proporcijās. Ļoti plati svārki un bikses ar izteiktām vidukļa līnijām, kombinācijā ar brīvam, gaisīgām blūzēm un strukturizētām virsdrēbēm. Šajās rudens tendencēs jūtams arī bohēmiskā stila piejaukums – puķaini hipiju raksti un visneiedomājamākie krāsu salikumi.

Šīs sezonas SUIT krāsu paletes pamat bāzē ir izteikti klasiskie toņi – pelēkais, tumši zilais, bēšais, silti brūnais un izteikti sarkanais.

Ikdienas: CASUAL COUNTRY

Šajā Rudens/Ziemas sezonā Mango Casual kolekcija ir piezemētos toņos, kuri ir viegli kombinējami savā starpā. Iedvesmas avots šai tendencei nācis no dabas – mežos sastopamie toņi un raksti, kā arī medību tematika.  Šī trenda spilgtākie piemēri ir siltās vējjakas un rūtainie T-krekli kā arī stilīgās vestes.

Apģērba siluets ir ļoti daudzslāņains. Tiek miksēti dažādi audumi un raksti un tiek variēts gan garums, gan  piegriezums. Īpaši izteiksmīgi ir adītie apmetņi un jātnieku stila bikses.

Krāsu paletē dominē visu nokrāsu zaļie toņi, oranžais ar jūras zilā piejaukumu, kā arī citu toņu sajaukumi, kuru rezultāta rodas jaunas, bagātīgas nokrāsas.

Ikdienas: CASUAL CITY

Šī izteikti pilsētnieciskā tendence ir ļoti viegli kombinējama ar iepriekšminēto SUIT kolekciju, tādējādi veiksmīgi apvienojot svinīgo ar ikdienišķo. Kopējais siluets ir ļoti ikdienišķs ar nelielu romantikas piedevu, kuru  rada gaisīgie volāni un izsmalcinātās mežģīnes. Tāpat kā SUIT kolekcijas apģērbam arī Casual bikses un svārki ir ar izteikti augstām vidukļa līnijām, tādējādi paspilgtinot sievišķīgumu. Krāsu paletē dominē visu nokrāsu pelēkie toņi, melnais un joprojām aktuāls pagājušās sezonas putekļu rozā. Puķes, svītras un rūtiņas visdažādākajās variācijās! Šī tendence ir perfekti piemērota ikvienai, kurai ir steidzīgs ikdienas ritms.

mango_041_500 

mango_070_500

mango_111_500

mango_123_500_01

mango_139_500_01 

mango_534_500 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsnu tā!
Nākamais rakstsjā, rudens