-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Gatavojies Ziemassvētkiem jau tagad!

 

Šeit atradīsi dažus padomus, kā ar pāris knifu palīdzību ienest savā mājoklī Ziemassvētku sildošo un mīlīgo atmosfēru, kā arī iepriecināt sev tuvos cilvēkus ar rūpīgi izvēlētām dāvanām.

Svētki nav iedomājami bez svecēm, kas priecētu acis un radītu intīmu, klusinātu gaisotni telpā. Uzdrošinies kombinēt dažāda lieluma un krāsu sveces, izmantojot sveču paliktņus un dekoratīvos šķīvjus, ko piedāvā "The Pier"! Interjeram var pieskaņot gan sveces, gan dažāda lieluma svečturus, bagātinot telpas vizuālo noformējumu. Šādos stikla mozaīkas svečturos aizdedzini pat vismazāko tējas svecīti un iegūsti sirdi sildošu efektu!

pier4_573_01

Kādēļ gan akli sekot klasiski zaļi-sarkanajam Ziemassvētku stilam, ja var uzdrošināties un ienest savā buduārā individuālu svētku noskaņu? Izmanto sienas dekorus, spoguļus, aizkarus, lampas, vāzes, ziedus, sveces, svečturus, rotas, kārbas un citas dekorācijas, lai sajustos kā īsta Sniega karaliene savā valstībā!

pier3_518

Kamēr veikalos nav sācies drudžainais dāvanu iepirkšanas laiks, "The Pier" aicina  tevi nesteidzīgi un pārdomāti izvēlēties suvenīrus mammai, omei, brālim, tētim un citiem mīļajiem, lai Ziemassvētkos pateiktos par viņu atbalstu brīžos, kad tev tas šogad bija visvairāk nepieciešams. 

pier1_430

Veikals "The Pier" atrodas t/c "Spice Home" Jaunmoku ielā 13, Rīgā.

Atvērts no plkst. 10:00 līdz 21:00, svētdienās – līdz 20:00.

Tālr. 67427754

http://www.pier.lv/

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDēmoni
Nākamais raksts100% dabas kods no Lumene!