7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Laimē ielūgumu uz Riga Fashion Week!

 

Šogad Rīgas modes nedēļa solās būt īpaši krāšņa. Kā jau ierasts, arī šogad redzēsim jauno, talantīgo un jau iemīļoto dizaineru veikumus nākamajai pavasara/vasaras modes sezonai, jo Riga Fashion Week dalībnieku starpā ir gan Latvijā pazīstami dizaineri, gan jauni vārdi modes industrijā. Šoruden Rīgas modes nedēļā ar savām skatēm piedalīsies nebijis Latvijas dizaineru skaits – Natālija Jansone, Marija Vlasova, Žanete Auziņa, Tanja Pavlova, Sarmīte Ostaņeviča, Iļja Biličevs, Katja Šehurina un Atis Artemjevs, kā aŗī modes apģērbu zīmoli QooQoo, Pavljons, Narciss un SALT. Taču tas nav viss – Riga Fashion Week gatavo daudz pārsteigumu un interesantu tikšanos ar jauniem un jau labi pazīstamiem modes dizaineriem no mūsu kaimiņvalstīm: Igaunijas, Krievijas un Ukrainas.

Kā jau iepriekš minējām, šīs Rīgas modes nedēļas, kura notiks no 3. līdz 6. novembrim, devīze ir – Mode visiem. Tieši tāpēc Baltijas Modes federācija seko pēdējo gadu pasaules tendencei, kad lielākajās modes galvaspilsētās paralēli Modes nedēļu profesionālajām dizaineru skatēm, uz kurām var nokļūt tikai ar ielūgumu, notiek visdažādākie modes pasākumi, kuri ir atvērti plašai publikai. Sākot ar šo sezonu, arī Rīgā paralēli Rīgas modes nedēļai notiks Rīgas modes festivāls (Riga Fashion Festival), kuru var apmeklēt ikviens interesents. Par projekta kulmināciju kļūs modes nakts pastaiga Fashion Night Out, 4.novembra vakarā, kad Rīgas modīgākie veikali būs atvērti ilgāk nekā ierasts: līdz plkst. 22.00. Rīdziniekiem un Rīgas viesiem tiks piedāvāta iespēja izjust modes atmosfēru, apmeklēt stilista lekciju, kādu prezentāciju vai vīna vakaru, piedalīties fotostudijas darbā un iepazīties ar jaunākajām apģērbu un aksesuāru kolekcijām. Plašāku informāciju un pilnu programmu iespējams aplūkot Riga Fashion Week mājaslapā.

rfwbilde_571

Tagad arī tev ir iespēja uzzināt pirmajai, kādas modes tendences līdz veikalu plauktiem nonāks pavasarī! Viss, kas tev jādara – jāpiedalās Cosmopolitan rīkotajā konkursā un jāiesūta savs stāsts par tēmu "Mode manā dzīvē". Klikšķini šeit, lai piedalītos. Savu stāstu vari iesūtīt līdz šodienas plkst.17:00, tāpēc nenokavē! Iespējams, tieši tu būsi starp tām 20 laimīgajām, kuras savā īpašumā iegūs ielūgumu divām personām uz kādu no Latvijas vai kaimiņvalstu dizaineru skatēm. Kļūsti par modes baudītāju un piedzīvo Riga Fashion Week burvību klātienē!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.