3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Izlasi Cosmo modes horoskopu!

 

Saglabājas iepriekšējā gada toņi, dažādi krāsu salikumi. Gada pārvaldniece Venera dod priekšroku siltiem toņiem, kā arī zaļajam un zili zaļajam. Gads ir pasīvs, trūkst aktivitātes, tas mudina tērpties spilgtākos toņos. Tos var atļauties tikai mērķtiecīgas, tai pašā laikā koķetas kaķenītes. Darījuma tērps kā vienmēr būs kostīms, bet ne tikai melnā un brūnā tonī, jo gaumīgs ir arī tumši zaļš, zils vai violets tonis ar skujotu rakstu audumā. Audumā dominējošs ir spilgts svītrojums. Kaķim patīk spīdīgas un gaumīgas lietas.

Laikā, kad svarīgs būs jūtīgums un trauslums, diez vai būs vēlēšanās apgrūtināt sevi ar smagumu, tādēļ aktuāli ir gaisīgi, viegli un ērti tērpi. Īpaši vasarā vieglas tunikas un krekliņi kombinējami ar pusgariem svārkiem. Par pelēcīgu šo vasaru nosaukt nekādi nevarēs. Acis priecēs spilgti sarkanā, purpura, violeta, šokolādes, zili zaļa, sūnu zaļa, cigoriņu dzeltena un citas krāsas. Vēsākās dienās ieteicama pieguļoša, iespējams, adīta kleitiņa ar šauru jostiņu. Biksēm un svārkiem nāk modē paaugstinātā josta, tas mudinās rūpēties par sevi un saglabāt slaido līniju. Droši atļaujies izcelt seju ar lūpu krāsas palīdzību. Kopumā kosmētikai šogad nav noteicošā loma.

Dažādi aksesuāri atsvaidzinās jau esošos tērpus. Drosmīgām un aktīvām sievietēm mode piedāvā pieguļošus tērpus ar uzšuvēm, sprādzēm un kniedēm rokeru stilā.

Baltais Kaķis var labsajūtā murrāt, dīkā gulēdams, taču viņa vingrums, lokanums un spēja krist uz kājām mudina sievietes būt slaidākām, izcelt vidukli un mācēt parādīt gan nadziņus, gan mierīgi murrāt kādam azotē. Jo nepieejamākas un mistiskākas būsiet, jo vairāk Runči tieksies pēc jums.

Pilnu Cosmo Modes horoskopu, sadalītu pa zīmēm, iespējams izlasīt šeit: http://www.cosmo.lv/modeshoroskops

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.