1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Karen Millen tendences – pavasaris/vasara 2011

 

Atskatoties uz pagājušās sezonas nemainīgām vērtībām, noteikti jāmin naturālā krāsu palete, kas kā svarīga tendence turpināsies arī jaunajā sezonā. Neitrālie miesas/bēšā toņi atklāsies caur viegliem, gaisīgiem, arī caurspīdīgiem audumiem, vienkāršām formām un precīzu piegriezumu. Gaišā palete veiksmīgi harmonizē ar pavasara izjūtu, demonstrējot svaigumu un koncentrējot uzmanību uz piegriezumu, auduma kvalitāti un pašu nēsātāju, nevis apdruku. Kā iespēja atsvaidzināt tēlu, ir krāsas nianse – visaktuālākais šajā sezonā būs koraļkrāsas/bēšā; sarkanā/bēšā salikumi. Askētiski striktais bēšā/melnā duets ar grafisku noti.

ss11_campaign_image_3_rgb_430  

Arī dabīgi brūnas ādas loma nezūd – arvien vairāk somu, apavu, jostu un ādas jaku redzēsim tieši šādā materiālizpildījumā. Ziemā manifestētā bikšu nozīme arī turpina piedāvāt aizvien jaunas bikšu formas/variācijas. Kā jaunās sezonas neatņemama sastāvdaļa aizvien ir šorti, kas piedāvā visdažādākās garumu, formu interpretācijas – šajā sezonā to variācijas patiešām ir nebeidzmas: no supermini līdz bermudām.

ss11_campaign_image_1_rgb_430

Kā neatņemama garderobes sastāvdaļa nozīmi saglabā brīvi krītošu materiālu, jo īpaši zīda, blūzes – tās ienes sievišķīgu noti gan kombinācijās ar džinsu, gan ofisa tērpā.

Pavasara/Vasaras kolekcijā vērosim strīpu atgriešanos, kas bagātīgi dominēs visas sezonas laikā visdažādākajās variācijās – gan piezemētos zems toņos, gan zili/balti/bēšā kombinācijā, gan kliedzoši sarkan/melni/balt/zilās kombinācijās. Šīs sezonas strīpas nebūs tik spēcīga jūrnieku tematikas iezīme, cik kopējā Pavasara/Vasaras atpūtas simbols.

ss11_campaign_image_4_rgb_430

Svarīga šīs sezonas Karen Millen un pasaules modes līderu iezīme ir nu jau par klasiku kļuvusī grafika. Grafiskie krāsu laukumi, kas koordinēti ar apģērbu piegriezumu, izskatās nevainojami, uzsverot sieviešu augumu formas, saglabājot tīru ģeometrisku formu. Grafikas rezēsim visdažādākos apģērbos sākot ar kleitām, beidzot ar adījumiem un trenčiem. Krāsu palete gan izturēti melnbalta, gan polihroma.

Pavasara/Vasaras sezonas krāsainā puse ir spilgtu krāsu un rakstu pārbagātā – dzeltens, laima tronis, sarkans, koraļkrāsa, indigo zils un lapu zaļais ir tikai daļa no Pavasara/Vasaras varavīksnes. Šo krāsu sintēzē tiek veidotas gan atsevišķu, pilnīgi dažādu toņu kombinācijas, gan viens otram tuvu stavošu toņu pārejas. Apģērbu apdrukās savijās visneiedomājamākās krāsu buķetes. Aktualizējas arī digitāla veidola apdrukas.

ss11_campaign_image_5_rgb_430

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.