1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Vīriešu mode kļūst izsmalcinātāka

 

Ar šo kolekciju Suit Supply atgriežas pie zīmola pamatvērtībām: nevaldāmas enerģijas, mūsdienīguma un izcilas kvalitātes. Tas saskan ar eleganto, tomēr polemisko SHAMELESS ziemas kampaņu, kas apvieno izaicinošus tēlus filmu kadru veidā. Young Dandy kolekciju raksturo stingra pārliecība, ka apģērbs veidots ne tikai tāpēc, lai tas mūs sildītu, bet arī tāpēc, lai demonstrētu, kas mēs esam.

Angļu dendijs

Zilajai paletei ir izteikts jūras raksturs, sākot no vidēji jūras zilā līdz tumši zilajam. Savukārt safari devis ierosmi haki krāsām jaunajā kolekcijā. Raksturīgi ir vasaras audumu sajaukumi, piemēram, vilna ar linu, vilna ar kokvilnu un vilna ar zīdu, tāpat angļu stilam tipiskās klasiskās rūtis, kabatlakatiņi un adītas kaklasaites.

Itāļu dendijs

Lai gan tā sauktā itāļu līnija izskatās atturīgāka, rezultāts ir tikpat efektīgs. Retrostila rūtiņas un svītras kopā ar spīdīgu audumu rada ļoti itālisku un perfektu izskatu. Stila izteiksmību papildina tā sauktie Neapoles tipa uzvalki (bez izteikta polsterējuma plecu daļā un platiem atlokiem), kas nekādā mērā nekonfrontē ar komfortu.

Krekli, kaklasaites & kurpes

Suit Supply ir plaša kreklu kolekcija. Tie izgatavoti no izmeklētas Oksfordas un Ēģiptes kokvilnas. Tāpat pavasara/vasaras kolekcija izceļas ar apdrukātām un rūtotām kaklasaitēm. Suit Supply kurpes ir izgatavotas pēc tā sauktās goodyear metodes – ar apšūtu malu, kas padara tās ērtas, «elpojošas» un izturīgas.

foto1_430

Kolekcijas foto vari aplūkot www.suitsupply.com vai www.facebook.com/SuitsupplyRiga

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.