11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Aizvadīta pirmā Cosmopolitan Shopping Night ballīte

 

Ilgi gaidītā Cosmopolitan Shopping Night ballīte iesākās ar spilgtu modes skati "Pavasaris/vasara Casual", kas priecēja ar krāsainiem un vasarīgiem ziedu rakstiem. Kā nākamā sekoja skate "Swim", kurā tika demonstrēti paši stilīgākie peldkostīmi, vēlāk arī skate "Denim" ar šogad tik aktuālo džinsu dažādās variācijās un vakara kulminācija – modes skate "Party" ar visseksīgākajiem ballīšu tērpiem. Kā noslēdzošo apmeklētāji varēja vērot Latvijas vadošo modes dizaineru skati, kurā tika demonstrēts viņu veikums vasaras sezonai.

cosmopolitan_night_086_620

Kamēr Cosmopolitan iepazīstināja apmeklētājus ar karstākajām pavasara/vasaras modes tendencēm, kosmētikas un skaistumkopšanas speciālisti semināros visiem interesentiem stāstīja, kāds meikaps ir aktuāls šopavasar un kā kopt savu ādu pēc nogurdinošās ziemas.

Rīga Plaza veikalos bija sarūpēti izdevīgi piedāvājumi un pievilcīgas atlaides jaunajām kolekcijām – tāpēc aktuālo apģērbu, kas bija redzams modeļu uznācienos, varēja iegādāties jau tajā pašā vakarā Rīga Plaza veikalos.

cosmopolitan_night_011_620

Pasākumu vadīja spilgtā TV dīva Ketija Dombrovska, par mūziku rūpējās DJ Toms Grēviņš, bet lielisku un neaizmirstamu atmosfēru skatē "Denim" radīja rokgrupa "Laime Pilnīga". Ballīte turpinājās "Multikino", kur apmeklētāji visas nakts garumā varēja baudīt īpašus bezmaksas kino seansus.

Klikšķini šeit, lai apskatītu pasākuma fotogaleriju!

Cosmopolitan pateicas visiem, kuri ieradās un izbaudīja Cosmopolitan Shopping Night piedāvātās aktivitātes! Savukārt cilvēkus, kuri reģistrējās pasākumam, taču tajā neieradās, lūdzam vairs neizmantot Cosmo.lv piedāvājumus turpmākām Cosmopolitan rīkotām aktivitātēm.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.