8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Klāt Marella pavasara – vasaras kolekcija

 

Šiks un galvaspilsētas vilinošās noskaņas ir lieliski manāmas ikdienas apģērbos – pēc pasūtījuma šūtajos bleizeros, vieglajos mēteļos un kostīmos, kuru klasiskā elegance ir saskaņota ar komfortabliem jauniem audumiem: okera, baltā un tumšzilā krāsa, aizgūta no Parīzes priekšpilsētām tik tipiskās ikdienišķās izsmalcinātības, parādās mīkstos, cieši piegulošos audumos – blīvos nespīdīgos materiālos, pikē džērsijā un zīdā, un visā kolekcijā tās kombinētas un saskaņotas ar ziedu apdruku 70. gadu stilā un krāsainām svītrām, ietverot atbilstošus daudzveidīgu toņu sakopojumus.

Kolekcijā jaušama arī nereālā klātbūtne – etniski iezemiešu izšuvumi T kreklu džungļu motīvu apdrukās un masaju raksti jutekliskos piegulošos apģērbos, kas ir ideāli piemēroti dzīvespriecīgiem pasākumiem vai velkami pie kostīmiem, kad nav nepieciešams tik formāls izskats.

Tveicīgākajās vasaras dienās priekšplānā izvirzās koloniālās un neitrālās nianses – no baltā līdz pelēkajam un no smilškrāsas līdz haki tonim. Šīs tuksnesī noskatītās krāsas (Desert Sands sērija) parādās visos audumos un modeļos, vēl vairāk paspilgtinot sezonas aktuālos toņus – tirkīza, zaļo, peoniju sārto, oranžo un sarkanvioleto.

marella_small9_592

Izmantojot vizuļus, dārgakmeņu imitācijas un kniedes ir radīta gaismu rotaļa, kas brīnišķīgi saskan ar spīdīgo svītroto kokvilnu un spodrajiem audumiem no divu krāsu pavedieniem: šis mirdzuma efekts, kas papildina jebkurai situācijai piemērotos T kreklus, topiņus, kleitas un blūzes, perfekti apmierina dabiski sievišķīgo vēlmi apvienot atturīgumu ar pavedinošu izsmalcinātību.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsbaudi
Nākamais rakstsclosing walls…ticking clocks