12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Jauns Parfois veikals t/c Galerija Centrs!

 

Veikala Parfois durvis plānots vērt pirmajos marta datumos, taču oficiālie veikala atvēršanas svētki būs tieši sieviešu dienā – 8. martā! Šī diena būs īpaša – saldumi no Pure Chocolate, šampanietis un dāvanas.

Īpaša akcija: NOSAKI CENU, ESI VIENA NO PIRMAJĀM 50! Tev ir lieliska iespēja iegādāties jebkuru Parfois produktu par sevis noteiktu cenu. Viss, kas Tev ir jādara:  ierodies veikalā Parfois t/c Galerija Centrs, 8. martā; Laikā no 10.00 līdz  11.00 reģistrējies un esi viena no pirmajām 50, kura varēs iegādāties Parfois aksesuārus* par sevis izvēlēto cenu!

* klients var iegādāties jebkuru vienu produktu par sevis noteikto cenu, laika posmā no plkst 15.00 līdz 21.00.

www.draugiem.lv/ev/18378966/

Parfois zīmols

Parfois ir 1994. gadā radīts sieviešu modes aksesuāru zīmols, kurš tiek prezentēts vairāk nekā 250 veikalos 30 valstīs. Ar uzticamu komandu Porto un Barselonā, Parfois vīzija ir kļūt par labāko modes aksesuāru zīmolu savā nozarē.

2012. gada pavasara / vasaras kolekcija

Jaunā pavasara vasaras kolekcija ir iedvesmojusies no 50-tajiem gadiem, izmantojot gaišos pasteļu toņus. Sākot no balta, dzeltena un pūdera toņiem, līdz pat gaiši zilam un ceriņu krāsai. Ziedu un grafiskās apdrukas var raksturot kā vienu no svarīgākajām  Pavasara/Vasaras tendencēm. Jaunajā pavasara kolekcijā varēs atrast smalkas jostiņas ar greznām sprādzēm, kas kontrastē ar  sudraba metāliku,  kaķu acu formas saulesbrilles, retro stila cepures un šalles, kā  arī romantiskas rotaslietas gaišā krāsu gammā ar pērlēm un tamborētiem ziediem.

www.mos.lv

www.parfois.com

www.facebook.com/#!/parfois

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMeitene no laukiem
Nākamais rakstsKlikšķis