13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Latvijas Stila un Modes balva

 

Baltijas modes federācijas organizētā, ikgadējā svinīgā Latvijas Stila un Modes Balvu 2011 pasniegšanas ceremonija notiks restorānā Ciro`s Pomodoro.

Latvijas Stila un Modes balvas ir ikgadējā ceremonija, kuras mērķis ir katru gadu apbalvot labākos no labākajiem modes industrijā, kā arī stilīgākos TV, teātra, un šova biznesa zvaigznes, kas iet kopsolī ar modi. Šogad Stila un Modes balvu pasniegšanas ceremonija būs septītā projekta pastāvēšanas vēsturē. Pēc tradīcijas, nomināciju uzvarētājiem tiek piešķirts “stilīgākā” vai “labākais modē” tituls, un publiskai atzinībai par apliecinājumu, tiek pasniegta statuete, kas simbolizē stila un modes vienotību. Pagājušajā gadā statuete, kuru saņēma Prēmijas laureāti, pateicoties sadarbībai ar kompāniju “Morozov & Son”, ieguvusi jaunu dizainu. Šogad, izmantojot tās pašas skices, balvas izgatavos uzņēmuma GEKA meistari, kurš specializējas visādu balvu ražošanā no visdažādākajiem materiāliem. Kompānijai GEKA ir liela pieredze balvu izgatavošanā, jo tā ir veidojusi statuetes tādiem pasākumiem kā “Labākās latviešu dziesmas 2011”, “Eiropas gada cilvēks Latvijā 2011”, daudziem sporta sarīkojumiem un citiem pasākumiem.

Ceremonijas laikā tiks paziņoti un apbalvoti uzvārētāji sekojošās nominācijās: Stilīgākā aktrise; Stilīgākais aktieris; Stilīgākais dziesmu izpildītājs; Stilīgākā dziesmu izpildītāja; Stilīgākā mūziķu grupa; Stilīgākā TV-vadītāja; Stilīgākais TV-vadītājs; Gada modes mākslinieks; Gada debija modes jomā; Modes veikals ar interesantāko koncepciju, kas tika atvērts 2011.gadā – kopā 10 nominācijās; un speciālā Balva par ieguldījumu Latvijas modes attīstībā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsbildinajums!
Nākamais rakstspirkstinjsh..