10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Top zīmoli. Top atlaides. Top modes outlets Stilago.lv!

 

Jau kopš šī gada pavasara mums, Latvijas modes faniem, ir par vēl vienu lielisku iepirkšanās iespēju vairāk: atvēries interneta iepirkšanās centrs Stilago.lv! No citiem interneta veikaliem Stilago.lv atšķiras ar īpaši plašu zīmolu preču klāstu, lielisku apkalpošanu un izdevīgiem piedāvājumiem teju katru dienu!

Stilago.lv veikala plaukti regulāri tiek papildināti ar slavenu zīmolu kolekcijām, un reklāmās tiek atspoguļota tikai neliela daļa no tām! Tādēļ, lai patiesi izbaudītu visu plašo Stilago.lv klāstu, ir vērts ielūkoties veikala mājas lapā.

Te sastapsi gan iemīļotus un pazīstamus, gan arī Latvijā līdz šim mazāk zināmus, taču pasaulē populārus un ļoooti iekārojamus zīmolus! Turklāt – ar tādām atlaidēm, kādas nekur citur neatradīsi. Iedomājies: Adidas, Desigual vai La Redoute jaunākās kolekcijas ar 50%, 60% vai pat 80% atlaidi. Skan labi, ne?

Stilago.lv saviem pastāvīgajiem klientiem piedāvā priekšrocības, kuras iepriecinās ikvienu modes zīmolu fanu. Tikai Stilago.lv kluba biedriem paredzētas ekskluzīvas izpārdošanas. Laimīgās stundas, kuru laikā nodoties īpaši trakam šopingam. Iespēja par jaunumiem uzzināt pirmajam. Bonusi par katru draugu, kuram pastāstīsi par Stilago.lv. Kādi vēl argumenti vajadzīgi, lai kļūtu par Stilago.lv kluba biedru? Atlaides līdz pat 80% mēs jau pieminējām… Starpcitu, Stilago.lv ir arī savs modes blogs, kurā ielūkoties pēc jaunākajām modes un stila tendencēm.

Stilago.lv, klientu pārbaudīts

Linda Spilva iepirkšanās centrā Stilago.lv visaugstāk novērtē cilvēcisko faktoru: “Mana saskarsme ar klientu servisu un kurjeriem vienmēr ir bijusi patīkama! Neviens mani nav piemānījis, un pasūtījums vienmēr atnācis laikā. Turklāt – un tas nebūt nav mazsvarīgi interneta veikaliem – es vienmēr esmu saņēmusi to, kas pasūtīts!”

Sanita Auzbiķe Stilago.lv iepērkas jau no veikala atvēršanas brīža un uzskata to par lielisku risinājumu apģērbu, apavu vai aksesuāru iegādei, jo vairs nav jātērē laiks nogurdinošai staigāšanai pa iepirkšanās centriem, kuros cenas nereti ir nesamērīgi augstas: “Vakarā pēc darba varu mierīgi apsēsties, bez steigas aplūkot pietiekami lielo preču klāstu, ko piedāvā Stilago.lv. Mani ļoti apmierina draudzīgās cenas par slavenu zīmolu apģērbiem, un man pat nav jāiziet no mājas, lai saņemtu sev vēlamo preci. Stilago.lv man nav licis vilties ne preces kvalitātē, ne izmēros. Šajā ziņā Stilago.lv ir labi parūpējies par saviem klientiem, jo problēmu gadījumā preci vienmēr iespējams atgriezt un naudu saņemt atpakaļ. Mana pasūtījumu vēsture jau tuvojas 100, un arī turpmāk es iepirkšos Stilago.lv!”

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.