13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Esi pamanāma ar ZIB*!

 

ZIB* jaunākā svētku kolekcija piedāvā ērtu, vieglu, mazliet bezrūpīgu un unikālu ikdienā valkājamu apģērbu – reitūžus, džemperus, kleitas, kā arī aksesuārus.  Ar krāsu triepieniem un šļakstu pilieniem ieliekam apģērbos mazliet mākslas, ko otrreiz atkārtot vairs nav iespējams, tāpēc tu būsi oriģināla un pamanāma.

ZIB* plašajā piedāvājumā ir silti un ērti dabīgā materiāla reitūži ar košām apdrukām. Nav svarīgi, vai būsi ieplānojusi doties uz ballīti, gulšņāt pa māju vai doties pastaigā uz mežu, ielūkojies jaunajā ZIB* reitūžu klāstā un atrodi savai noskaņai visatbilstošāko kāju pāri! Pie mums atradīsi arī džemperus ar meža zvēriem. ZIB* radītā jaunā reitūžu, somiņu, džemperu un apkaklīšu kolekcija lieliski piestāvēs ziemas ballei, svētku koncertam vai kādam īpašam priekšnesumam pie košās svētku egles.

Savukārt, ja joprojām esi sava ideālā atstarotāja meklējumos un šaubies, vai ir vajadzīgs apģērbs ar atstarojošajiem elementiem, tad ieskaties ZIB* piedāvājumā. ZIB* atstarojošās cepures ir ne tikai drošas un pamanāmas, bet arī stilīgas. Tās tik dažādas, ka katrs atradīs savai gaumei piemērotāko: gan koši strīpainas ar bumbuļiem, gan tumšās krāsās, gan klasiskās beretes.

Ieskaties www.zib.lv!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.