2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Fashion Days neaizmirstamai Sv. Valentīna dienai pirkumiem dāvina Ls 500 un romantiskas vakariņas

 

Starptautiskā modes tiešsaistes iepirkšanās kluba Fashion Days mājas lapā www.fashiondays.lv janvārī novērots, ka reģistrētie klienti īpaši izrāda interesi par pazīstamu zīmolu dāvanu izvēli Sv.Valentīna dienai, jautājot arī par iespējamo piegādi līdz 14. februārim.  

“Ikdienas steigā bieži vien aizmirstam pateikt ko labu vai citādi iepriecināt mīļoto cilvēku, un pasaulē plaši atzīmētie mīlestības svētki ir lieliska iespēja, kad to izdarīt. Tāpat šajā dienā viegli pārsteigt kādu iecerēto, ja viņa vai viņš par to nemaz nenojauš. Redzot, ka daudziem Latvijā Sv. Valentīna diena ir nozīmīga, arī mēs sarūpējām dāvanu – konkursu Fashion Days klientiem ar dāvanu karti pirkumiem Ls 500 vērtībā. Vēl četriem laimīgajiem būs iespēja Sv. Valentīna dienā ar tuvu cilvēku doties romantiskās vakariņās kādā no četriem labākajiem restorāniem Rīgā,” stāsta Fashion Days vadītāja Latvijā Nataļja Zaharova.

“Restorāns Neiburgs aizvien ir iecienīts romantiskām vakariņām, bet jo īpaši Sv. Valentīna dienā, kad arī iesakām baudīt īpaši izvēlētus ēdienus un dzērienus. Smaidi un pozitīva noskaņa šajos mīlestības svētkos redzami katrā no mūsu apmeklētājiem, tādēļ ar prieku gaidīsim arī Fashion Days konkursa uzvarētāju kopā ar mīļoto cilvēku, lai īpaši romantiskās vakariņās pabūtu kopā skaistā interjerā, pašā vecpilsētas sirdī!” aicina Vecrīgas restorāna Neiburgs šefpavārs Tomass Godiņš.

Modes tiešsaistes iepirkšanās kluba Fashion Days konkursa dalībniekiem nepieciešams reģistrēties www.fashiondays.lv, kļūt par Fashion Days kluba biedru (pabeidzot reģistrāciju sevis norādītajā e-pastā) un ielūgt trīs draugus, nosūtot uzaicinājuma e-pastu mājas lapas sadaļā – Ielūgumi. Fashion Days organizētais konkurss norisināsies līdz 2013. gada 10. februārim, laimīgos uzvarētājus paziņos 12. februārī.

Fashion Days konkursa balvu fondā: dāvanu karte Ls 500 vērtībā pirkumiem www.fashiondays.lv un četras romantiskas vakariņas Ls 70 vērtībā divām personām Sv. Valentīna dienā (2013. gada 14. februārī) labākajos Rīgas restorānos: Neiburgs (Jauniela 25/27, Vecrīga), Melnie mūki (Jāņa sēta 1, Vecrīga), Fabrikas restorāns (Balasta dambis 70, Rīga),  Suite (Pils 12, Vecrīga).

Fashion Days ir populārākais modes tiešsaistes iepirkšanās klubs Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas ietilpst MIH Allegro grupā. Šveicē dibinātais uzņēmums kopš 2009. gada strauji apguvis nozares tirgus Rumānijā, Čehijā, Ungārijā, Slovākijā, Bulgārijā, Slovēnijā, Polijā, Lietuvā. Interneta iepirkšanās klubs Fashion Days Latvijā piedāvā preces no tādiem pasaulē pazīstamiem zīmoliem kā Versace, Dolce&Gabbana, Chanel, Giorgio Armani, Gucci, DKNY, Calvin Klein, Miss Sixty, Guess u. c. Fashion Days katru dienu īpašās pārdošanas kampaņās ierobežota skaita zīmolu precēm piedāvā atlaides līdz pat 70%. Piedāvājumā ir tūkstošiem dažādu apģērbu, apavu un aksesuāru bērniem, sievietēm un vīriešiem, kā arī mājas preces. Lai kļūtu par ekskluzīvā iepirkšanās kluba dalībnieku, nepieciešams reģistrēties mājas lapā internetā – www.fashiondays.lv. Tāpat jaunumiem iespējams sekot arī Fashion Days profilos sociālajos tīklos Facebook.com, Draugiem.lv un Twitter.com.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsZiedi dvēselei
Nākamais rakstsIzvēlies seksīgu matu sakārtojumu!