7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Ir sākusies Ņujorkas modes nedēļa!

 

No 7. līdz 14. februārim Ņujorka jau atkal kļūs par modes galvaspilsētu – tieši tur norisināsies Mercedes-Benz Fashion Week. Šogad jau astoto sezonu Maybelline New York būs oficiālais kosmētikas partneris Mercedes-Benz modes nedēļā. Rudens/ziemas 2013 kolekciju skatēs kosmētikas zīmols sadarbosies ar tādiem dizaineriem kā Rachel Zoe, DKNY, Lacoste, Bibhu Mohapatra, Richard Chai, Wes Gordon, Mara Hoffman, Michael Bastian un Custo Barcelona. Modes skates klātienē vēros un Ņujorkas modes nedēļas ballītēs piedalīsies arī Cosmopolitan galvenā redaktore Santa Kristiāna Zāmuele.

Šajā sezonā Maybelline New York izvēlētie slavenību un prestižu žurnālu make-up mākslinieki veidos grimu neskaitāmām modes skatēm. Šos vārdus skaistuma pasaulē arī tu noteikti būsi dzirdējusi – James Kaliardos veidos grimu Richard Chai skatei; Charlotte Tilbury grimēs Rachel Zoe un Bibhu Mohapatra modeles; Charlotte Willer – DKNY, Marissa Webb un Mara Hoffman; Maiya Alleaume – Lacoste; Gato – Wes Gordon un Custo Barcelona; Max Delorme – Michael Bastian. Tāpat tiks piesaistīti arī labākie speciālisti, lai izveidotu manikīru, kuru rudens/ziemas sezonā vēlēsies atkārtot arī tu.

“Mode un skaistums ir neatdalāms spēks,” saka Maybelline New York zīmola prezidents Damien Bertrand. “Katra tendence, kas tiek izrādīta New York Fashion Week laikā, iedvesmos daudzus visā pasaulē. Ir lieliski, ka tieši Maybelline New York ir dota iespēja piedalīties rītdienas modes un skaistuma priekšstatu veidošanā.” Neskaitot aktīvu modeļu grimēšanu, Maybelline New York, kā parasti, parūpēsies arī par plašu izklaides programmu. 

Jau pavisam drīz gaidi reportāžas no Mercedes-Benz Fashion Week modes skatēm un Ņujorkas stilīgākajām ballītēm!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsStilīgi un silti vienlaikus
Nākamais rakstsMūsdienu vīrieši