11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Valentīndienā skaties caur Vogue rozā brillēm!

 

Vogue ir radījis jaunu kolekciju, kas īpaši veltīta Valentīndienai, kad atzīšanās mīlestībā notiek biežāk kā ikdienā, kad otra cilvēka sirds iepukstas straujāk no skatiena vien. Šogad mīlestības svētkos Vogue piedāvā divus īpaši greznus modeļus, kas izstaro zīmola stilu, drosmi un krāsainību.

Vogue radītās brilles vienmēr tikušas saistītas ar saulainu, piedzīvojumiem bagātu garu. Gift of Love kolekcija piedāvā divus satriecošos acetāta saulesbriļļu modeļus košās krāsās, īpašās formās un kā īpašs pieskāriens – kristālveida sirds, kad atrodama uz kājiņu ārpuses.

VO2792SB

Retro elementi, nezūdoša elegance raksturo šo apaļo lielizmēra rāmja modeli, nedaudz kaķacs formā, ko izgrezno kristālveida sirsniņa uz briļļu kājiņu eņģēm. Krāsu palete izstaro modeļa unikalitāti – ugunssarkana krāsa un pelēkas lēcas; zila/oranža krāsa ar zilām kājiņām, dūmakaina bronzas sirds un pelēkas lēcas, pelēka-violeta/zaļa ar pelēki violetām kājiņām.  

VO 2791SB

Šajā modelī jūtams jaunības pieskāriens, to raksturo biezs, kvadrātveida rāmis un modernas līnijas, kas ideāli kombinētas ar burvīgu kristāla sirsniņu uz briļļu eņģēm. Rezultātā radies neuzkrītošs, pilsētniecisks stils ar fantastisku krāsu paleti. Opāla brūna ar zilām kājiņām, dūmakaina bronzas sirsniņu un brūnām lēcām; ķiršu sarkana ar tumšām bordo kājiņām, ugunssarkana sirsniņa un pelēkas lēcas; sarkana/balta krāsa ar sarkanām kājiņām, caurspīdīga sirsniņa un pelēkas lēcas; gaiši brūna/dzeltena ar gaiši brūnām kājiņām, caurspīdīga sirsniņa un brūnas lēcas; Havana krāsa ar ugunssarkanu sirsniņu un brūnām lēcām; riekstu  un ķiršu krāsas.

Brilles nopērkamas īpašos iepakojumos, lai arī tev šajā dienā kāds sagādātu pārsteigumu un pasniegtu dāvanu un, kāpēc gan neatzīties mīlestībā ar Vogue palīdzību? Sievietes to novērtēs!

Īpašās Gift of Love saulesbrilles iespējams iegādāties Optika Italiana un Fielmann optikās.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.