6.4 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

ZIB* Vasaras svētki klubā Piens

 

Šo sestdien, 8. jūnijā, no plkst. 11.00 līdz 17.00 Latvijas dizaina zīmols ZIB* aicina uz īpašu notikumu – ZIB* Vasaras svētkiem klubā Piens, kuru ietvaros ZIB* saviem ciemiņiem būs sagatavojis krāšņus un vasarīgus pārsteigumus gan no esošās, gan jaunās kolekcijas.

Tāpat, kā pats zīmols, arī ZIB* Vasaras svētki solās būt koši un krāsaini – kluba Piens lieliskajā atmosfērā būs iespējams kā iepazīties ar ZIB* piedāvājumu, kas Vasaras svētkos ik stundu tiks papildināts ar dažādiem jaunumiem, tā baudīt labu kompāniju un mūziku āra terasē. Pasākuma ietvaros īpašus pārsteigumus sola jaunā kolekcija Baroka vasara.

Paralēli jaunajai kolekcijai ZIB* Vasaras svētku apmeklētājiem tiks dota iespēja iegādāties arī iepriekšējo kolekciju apģērbus un aksesuārus – Vasaras svētku piedāvājums būs gana plašs, lai sev interesējošo atrastu ikviens. Tajā būs koši šifona topi, tunikas, svārki, plānie vasaras džemperi un, protams, reitūži. Kā jau vasarā un svētkos sevišķa vieta tiks ierādīta kleitām, izceļot gan jaunas īsās, gan maxi garās kleitas. ZIB* būs parūpējies par īpašu piedāvājumu bērniem, kā arī zibenīgām atlaidēm.

Apģērbu un aksesuāri zīmols ZIB* ir jauno un talantīgo latviešu dizaineru Ingas Priedītes un Irēnas Andrejevas lolojums, kas nu jau vairāk nekā gadu priecē Latvijas modes industriju ar kolekcijām, kas aktuālas dažādām sezonām – tie ir gan apģērbi ar atstarojošām detaļām ziemas sezonai, gan krāsaini reitūži un gaisīgi, koši vasaras sezonas apģērbi ar īpašām un oriģinālām apdrukām.

Ieskaties arī www.zib.lv!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.