7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Modes dizainers Metjū Viljamsons rada kolekciju Lindex

 

Pasaulē atzītais britu modes dizainers Metjū Viljamsons veido dizainu unikālai Lindex rudens kolekcijai. Kolekcijā Metjū Viljamsons pauž savu plaši atpazīstamo estētisko rokrakstu. Apdruku, dekoratīvo rotājumu un kaleidoskopisko krāsu meistars atstājis viņam raksturīgās rokraksta iezīmes izsmalcinātā un sievišķīgā sieviešu apģērbu kolekcijā.

Prestižās Londonas Centrālās Senmartēnas koledžas absolvents Metjū Viljamsons pirmo kolekciju prezentēja 1997. gadā. Kopš tā laika viņš turpina veidot savu izsmalcināto zīmolu. Viņam ir veikali Londonā, Dubaijā un Katarā, kā arī 170 tirdzniecības pārstāvji.

“Jūtos lieliski, sadarbojoties ar iedvesmojošu, starptautisku modes uzņēmumu. Šī sadarbība man sniedz iespēju uzrunāt jaunu sieviešu grupu, kuras pārzina modi,” saka Metjū Viljamsons.

Lindex dizaina kolekcijā ir apvienoti abi zīmoli Rozā lentītes kampaņas atbalstam. 10%  no dizaina kolekcijas ienākumiem  tiks ziedoti cīņai pret krūts vēzi. Lindex lepojas ar faktu, ka ir Zviedrijas Vēža fonda un citu līdzīgu organizāciju sponsors 16 valstīs vairāk nekā 10 gadus.

Unikālajā dizaina kolekcijā ir apģērbi un aksesuāri sievietēm, kā arī jaunajām modes dāmām. Aksesuāri būs pieejami atsevišķos Lindex veikalos. Savukārt apģērbu kolekcija būs pieejama tikai Lindex veikalā t/c Spice no š.g.4.oktobra.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.