3.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Kad futūrisms tiekas ar augsto modi: Dior

 

Šīs, 2013. gada ziemas kolekcijas Dior saulesbrilles, nenoliedzami ir pārākās pakāpes ekspresija zīmola radošā direktora Rafa Simona izpildījumā, kura sevī ietver izcilu augstās modes un futūrisma elementu apvienojumu.

Nākušas pa taisno no mēles, jaunās un ekskluzīvās saulesbrilles lieliski pasvītro modes nama eleganci un gadu desmitiem slīpētās zināšanas. Tādejādi šīs futūristiskā dizaina un sievišķīgās būtības kombinācijas ietvaros prasmīgi tiek apspēlēts gan neticams vieglums, gan perfekta asimetrija, kas kopā rada nevainojami izsmalcinātu efektu.

Iespaidīgais saulesbriļļu dizains tiek prasmīgi apvienots ar maigi struktuālu interpretāciju par grafiskajām līnijām: to izliekumu definē metāla rāmis stilizētā taureņa formā, savukārt netradicionāli platais izliekums briļļu kājiņas savienojuma daļā nevainojami izceļ seju deniņu zonā.

Tāpat arī, bezrūpīgi spēlējoties ar asimetriju, jaunais saulesbriļļu modelis piedāvā to valkātājam uz savas ādas izjust izsmalcinātus un negaidītus krāsu pretstatus.
    
Arī vieglā metāla un acetāta materiālu saspēle tiek vēl pamanāmāk uzsvērta ar magnētisko krāsu kombināciju palīdzību:

➢ Zelta, matēti melnā un rozā krāsa savienojumā ar melnām kājiņām un tumši pelēkiem stikliņiem;

➢ Matēti gaiši zilā, zelta un matēti melnā krāsa kombinācijā ar melnām kājiņām un tumši ziliem stikliņiem;

➢ Matēti melnā, zelta un matēti tumši zilā krāsa savienojumā ar baltām kājiņām un tumši pelēkiem stikliņiem, kā arī

➢ Sudraba, matēti rozā un matēti baltie toņi apvienojumā ar zilām kājiņām un tumši pelēkiem stikliņiem.

Kā jau ierasts, arī šo, jauno, saulesbriļļu oriģinālais dizains prasmīgi tiek kombinēts ar Dior zīmolam raksturīgo augstākās kvalitātes izpausmi, savukārt ražošanas procesā pielietotās zināšanas svinīgi cildina modes nama mūžam nezūdošo eleganci.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.