6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

PAIYA blūzes Līgosvētkiem

 

Sieviešu apģērbu zīmols PAIYA izstrādājis divas blūzes, kas ir veltījums latviešu tradicionālajiem vasaras svētkiem: Jāņiem un XXV Vispārējiem latviešu Dziesmu un XV Deju svētkiem.
Blūze “Līga” un “Liepa” ir veltījums pilsētas Sievietei, kuras ikdiena nav iedomājama bez svētkiem. Sievietei, kurai ir svarīga sava identitāte, tradīcijas un kultūras mantojums. Viņa pārzina un izprot pilsētas likumus, un, kā pumpuri kauslapās auklē ziedus, tā viņa sevī glabā tīru dabiskumu un uzdrošināšanos būt kas vairāk pār urbānas vides standartiem.
Blūzēm raksturīgas akcentētas apdares detaļas – apkaklīte un asimetriska garuma auduma detaļas krūšu daļā. Izstrādājumus kombinējot ar dažādiem apģērbiem, iespējams radīt tēlu no tautiski romantiskā līdz lietišķi svinīgajam.

Ideja par izstrādājumiem speciāli šiem svētkiem radās, jo zīmola koncepcija jau sākotnēji iezīmē to, ka PAIYA apģērbi piemēroti dzīves svinēšanas mirkļiem. PAIYA ir sieviešu apģērbu zīmols, kurš sevi pieteica 2011.gada septembrī. Tas lepojas ar raksturlielumu “Ražots Latvijā”, piedāvājot sievietēm skaistu un kvalitatīvu apģērbu.
PAIYA jaunās blūzes jau pieejamas zīmola interneta veikalā paiya.lv, kā arī citās tirdzniecības vietās Rīgā: veikalā TasteLatvia, Paviljons,  Maya, Klase.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMeklēju steidzami
Nākamais rakstsAizrakties līdz globalizācijai