6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

H&M rudens kolekcija sievietēm

 

H&M 2013. gada rudens kolekcijas centrā — mūsdienu drāma. Pirmo reizi kolekcija plašākam skatītāju lokam tika piedāvāta Parīzes modes nedēļā, bet aptuveni 200 veikalus visā pasaulē tā sasniegs 5. septembrī un būs pieejama arī tiešsaistē. Kolekcija, kuru radījusi H&M dizaineru komanda, miksē klasiskos bikškostīmus un glamūru, radot daudz puiciska rakstura kontrastu.  

Garas un īsas frakas veido izteiksmīgu siluetu, bet daudzveidīgas smalki veidotas un fliteriem rotātas kleitas to papildina ar šķietami pabalējušu grandiozuma izteiksmi. Mirdzumu piešķir fliteri, bet plecus rotā bārkstis, kuras var valkāt virs jebkura tērpa. Ceremonijmeistara žakete ir ieguvusi īsu un brīva piegriezuma formu, bet ādas žaketēm ir jauns ieturēti klasisks stils ar dažādu pogu miksējumu. Stepētas ādas bikses padara tēlu bargu, savukārt rotātās džersija bikses, kaut kas pa vidu starp legingiem un klasisku piegriezumu, maigi kontrastē ar tām. Bohēmisku noskaņu rada bagātīgi izšūta velveta žakete, savukārt reglāna piedurkņu svītera rupjais adījums piešķir ziemai komfortu. Kontrastējošo noskaņu papildina aksesuāri — mazi gredzentiņi uz katra pirksta un mazi auskari panku stilā. Motociklistu zābaki vai bezpapēžu kurpes piešķir tērpam jaunu niansi, tāpat kā bārkstainas jostas, senatnīguma iedvesmotas somas un velveta naģene ar ādas nagu.

SILUETS: ieturētas formas ar smalki veidotām kleitām un funkcionālu veidolu.

KRĀSAS: funkcionāli toņi no melna un pelēka līdz haki un metāliski baltam, mirdzumu piešķir metāliska un fliteru apdare, sarkanās krāsas akcenti.

AUDUMS: vilna, kokvilna, velvets, džersijs, mākslīgā kažokāda, āda.

DETAĻAS: izteiksmīgs siluets, ko veido frakas un brīvi mēteļi, ar smalkiem fliteriem apdarinātu kleitu glamūrs, oficiāla un funkcionāla stila formas un detaļas, bagātīgi rotāta velveta bohēmiska noskaņa, ādas apģērbu pieguļošā stila kontrasts ar džersija mīksto kritumu, mākslīgās ādas savdabīgums.

GALVENIE APĢĒRBA GABALI: fraka, smalki veidota kleita, saīsināta ceremonijmeistara žakete, ādas žakete, ādas bikses, bohēmiskas noskaņas žakete, džersija bikses, rupja adījuma svīteris, rotāts plecu uzliktnis.

GALVENIE AKSESUĀRI: mazi gredzeni un auskari, motociklistu zābaki, bezpapēžu kurpes, josta ar bārkstīm, senatnīga stila soma, velveta naģene ar ādas nagu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.