5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Tamaris pretstatu tendences rudenim

 

Uzticīgi teicienam “pretstati pievelkas”, Tamaris gaidāmajā sezonā būs gan noslēpumains un pavedinošs, gan elegants un atturīgs. Jaunā kolekcija sola vairāk aizrautības un daudzveidīgu modeļu klāstu.

Glam Rock (Glamūrīgais roks)
Ikdienai piemērots, stilīgs un nedaudz pārdrošs – tieši tas patīk tādām zvaigznēm kā Aginesei Deinai (Agyness Deyn) un Gvenai Stefani (Gwen Stefani). Tamaris sāk jauno modes sezonu, apvienojot dramatisku roka attieksmi un glamūrīgas pavedinātājas stilu. Melnā krāsa atgriežas kā modes pieteikums un demonstrē lietišķu stilu un pašpārliecinātu eleganci. Vajadzīgo mirdzumu nodrošina kristāla aplikācijas un kniežu rotājumi. Modeļi, no otras puses, iespaido ar skaidrību, izvairoties no nevajadzīgiem izgreznojumiem. Sieviete vienlīdz labi izskatās gan laiviņu tipa kurpēs – pat ar siksnām vai kurpju auklām, gan īsajos zābaciņos un viegli uzvelkamos iešļūceņu tipa apavos, kuri kļūst aizvien populārāki. Pārveidoti atsperīgos apavos uz vidēja vai augsta papēža, tie ir īsts hīts visiem, kam patīk karsta mode aukstā sezonā.

London Calling (Zvans no Londonas)
Bruņojusies ar lietussargu, šarmu un Tamaris, sieviete kļūst par labas gaumes aģenti. Šosezon Brit chic piedzīvo atdzimšanu kā absolūtas klasiskas tendence, kas prasmīgi apvieno angļiem tipisko atturību un pareizumu ar šķipsniņu dumpīguma. Šim tendences motīvam apzināti siltu un omulīgu izskatu piešķir krāsu palete no mokas līdz konjaka un tumšsarkanajiem Bordo toņiem. Prasmīgais detaļu, piemēram, likras perforāciju un elastīgo sānu ielaidumu, izmantojums ļauj šņorējamām kurpēm ar augstu priekšpusi, mokasīniem, Čelsijas tipa puszābakiem un šņorējamām laiviņām uz zema vai vidēji augsta papēža piesaistīt uzmanību, liekot valkātājai sajusties kā Keitai Mildltonei (Kate Middleton).

Sneaker Queens (Kedu karalienes)
Pirmoreiz ražotas 1860. gadā Anglijā kā kriketa kurpes ar elastīgām gumijas zolēm un audekla augšdaļu, tenisa kurpes tagad kļuvušas par vienu no svarīgākajiem must-haves. Neformāli kompanjoni visas dienas garumā ar klusām zolēm; to jaunās versijas var redzēt pat uz sarkanā paklāja. Vienkārši un nepiespiesti, Tamaris rudens/ziemas sezonai piedāvā nesarežģītus pamata modeļus uz ērtām lietajām zolēm un vieglām EVA zolēm. Lai sniegtu vajadzīgo variāciju devu, nekļūstot pārāk kliedzošiem, tiek izmantoti metalizēti materiāli un divu krāsu optiskie efekti – tikai neliels lietotā izskata efekts vai arī kombinācija ar melno vai citiem tumšajiem toņiem, piemēram, tumšzilo, pudeļu zaļo, Bordo vai antracīta.

Easy Rider (Bezrūpīgais braucējs)
Harleys motocikli, rokenrols un brīvības smarža: tie nav tikai kulta filmas “Easy Rider” komponenti, bet arī iedvesmas avots vienai no jaunajām Tamaris tendencēm. Metāla aplikācijas un sprādzes uz izturīgas, teksturētas pamatnes piešķir mirdzumu baikeru modeļiem, kamēr bloka papēži un augšupvērstie purngali padara to kopējo izskatu raupju, nedaudz lietotu. Līdzīgi lakādai nozīmību vēlreiz atgūst nubuks, lielākoties melnā/antracīta tonī, kā arī divkrāsains ar baltu apdari. Platie, taisnie stulmi padara šos zābakus par sabiedroto ikdienā perfektam rudens izskatam – pat bez Harleys.

Tendences rudenim:

  • Melnais ir atgriezies! Mūžīgs, stilīgs un elegants, melnais dominē aukstajā sezonā. Visā visumā, krāsas ir pieklusinātākas un bieži vien tik tumšas, ka kļūst gandrīz melnas, piemēram, tumši violetais, pudeļu zaļais, Bordo un tumši zilais. Ļoti nelielās devās ir redzami arī viegli piparu un pelēkbrūnie toņi. Pamatu veido muskats un riekstu krāsa.
  • Kopumā modeļi kļūst apvaldītāki un mazāk ekstrēmi. Laiviņu purni ir mazāk spici, lai gan dominēt turpina apaļās formas. Aktualitāti saglabā arī noapaļotā kvadrātveida forma, tāpat kā platformas, bet ne tik ekscentriskas kā iepriekšējā sezonā. Stulmi, bieži vien taisni, rada stilīgu izskatu.
  • No jauna daudz biežāk var redzēt nubuka un graudainu ādu, īpaši, raupjākajos modeļos. Vienkāršākos, jauneklīgākos modeļos galvenokārt izmantots velūrs. Mirdzošā nappa āda ir absolūtā nepieciešamība klasiskajā pilsētas segmentā, kamēr lakāda atšķirībā no vasaras sezonas vairāk aizvirzās uz aizmugurējo sēdekli. Metāliskie efekti ir ceļā, bet visdrīzāk tie būs tumši, veidoti no diviem toņiem, izkopti līdz pilnībai vai ar lietotu efektu.

Detaļas un rotājumi:

  • Kniedes;
  • Kristāli;
  • Kažokādas apdares un apkakles;
  • Krāsainas kurpju auklas un ar rokām darinātas iešuves;
  • Krāsaini oderējuma materiāli;
  • Vēl vairāk sprādžu;
  • Metāla rāvējslēdzēji stulmu ārpusē, tostarp, no zelta.
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.