11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

2014.gada pavasara/vasaras briļļu kolekciju modes tendences

 

Šomēnes Rīgā tika prezentētas 2014. gada pavasara/vasaras saulesbrilļu un ietvaru kolekcijas, kas spilgti parāda sezonas aktuālākās tendences. Uzzini, kādus jaunumus piedāvās tādi zīmoli kā Ray- Ban, Vogue Eyewear, Giorgio Armani, Emporio Armani, Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, Tiffany, Versace, Dolce&Gabbana, Prada, Prada Linea Rossa un Burberry, kuras piedāvā uzņēmums Luxottica!

Burberry piedāvā Trench saulesbriļļu un ietvaru kolekciju, kas iedvesmu guvusi no ikoniskajiem Burberry trench mēteļiem. Briļļu kolekcija seko tiem pašiem principiem un atspoguļo neskaitāmās mētelim raksturīgās iezīmes un dizaina detaļas,kā, piemēram, ādas briļļu kājiņu gali.

Dolce&Gabbana kolekcijā tu vari atrast plānas līnijas, izsmalcinātas un retro stila formas, vairāku krāsu materiālus, unikālus krāsu kontrastus un materiālu kombinācijas.

Emporio Armani briļļu kolekcija parāda īpašu rudens/ziemas sajūtu. Ar kontrastu un oriģināliem materiāliem un krāsu kombinācijām, ar brīnišķīgām detaļām un tīrām griezuma līnijām, šai kolekcijai tiek piešķirta tīra un mūsdienīga elegance.

Jaunā Giorgio Armani briļļu kolekcija nosaka nepārprotamu elegances, dažādu inovāciju, izsmalcinātības un eksperimentu modes tendences. Gan vīriešu, gan sieviešu brillēs galvenais akcents ir velvets – tas vienmēr ir bijis Giorgio Armani mīļākais audums, kas šoreiz ticis izgreznots ar zelta detaļām.

Prada ir sinonīms stilam, kas vienmēr ir diktējis astētiskās tendences. Inovatīvs gars un spēcīgas meistaru tradīcijas ir taustāmās zīmola vērtības, kas pavada visu ražošanas procesu no idejas līdz pat veikala plauktam.

Prada Linea Rossa ir zināma pēc zīmola tiekšanās pēc tehnoloģijām un dizaina. Tehnoloģijas integrē eleganci un rūpes par visaugstāko komfortu, lietošanai gan atpūtai, gan fiziskām aktivitātēm. Šī ir Prada pieeja sportam.

Jaunajā Ralph Lauren kolekcijā klasiskais amerikāņu mantojums ir reinterpretēts caur ikoniskiem un drosmīgiem akcentiem. Kolekcija kombinē zīmola tradīcijas ar vieglu pilsētniecisku stilu. Šīs sezonas brillēm ir jaunas detaļas – plāns metāls, perforētas kājiņas, divkrāsu dramatiskas jaunas formas un vintage stila iedvesmoti lineāri profili.

Ideāls sabiedrotais aktīvam dzīvesstilam un mūsdienīgam izskatam – Ray-Ban nākamās vasaras jaunie dizaini, jaunās krāsas, kas ir papildinātas ar tehniskiem atklājumiem un izaicinošiem materiāliem, lai tās padarītu īpaši ērtas valkāšanai. Kolekcija radīta jauniešiem un tiem, kas tiecas pēc jaunām dvesmām, lai iekļautos pasaules vispieprasītākajā modē un dzīvesveidā.

Tiffany&Co optisko ietvaru un saulesbriļļu kategorijās ir parādīti vairāki juvelierizstrādājumu dizaini.

Spēcīga un ikoniska Versace pavasara/vasaras kolekcija prezentē modeļu izlasi ar mūsdienu iedvesmu: sievišķīgi un drosmīgi profili sievietēm un izteiktas līnijas vīriešiem, abos saskatāmas būtiski Versace ikonu attainojumi.

Par aktīvāka dzīvesveida piekritējiem ir padomājis Oakley – sportisks zīmols, kas arvien vairāk uzmanības pievērš ikdienas stilam. Jauni modeļi, košas spoguļlēcas, spilgtas krāsas un īpaša uzmanība perfektai valkājamībai jebkuros apstākļos.

Vogue stila vīrietis – moderns un pašpārliecināts, kas meklē modes tendenes, kas atspoguļotu viņa spēcīgo personību. Jaunā Vogue vīriešu kolekcija ir radīta mūsdienīgam vīrietim, kas savu raksturu atspoguļo šodien un šajā vietā.

Spēlēties ar savu stilu un atklāt jaunas tendences – tas ir tas, kas pievelk mūsdienu sievietes modei. Vogue velta savu ietvaru un saulesbriļļu kolekciju dinamiskām  sievietēm.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.