9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Līdz ar Debenhams Latvijā ienāk virkne jaunu zīmolu

 

Jaunais “DEBENHAMS” veikals t/c “Spice” savu lielo atklāšanu svinēja 11. aprīlī. Lielākais tirdzniecības centru lielveikals arī Latvijas klientiem piedāvā apģērbus, kosmētiku, aksesuārus, kā arī dizaina preces mājai. Aptuveni 12% no kopējās veikala platības aizņems kosmētikas nodaļa, 12% – apakšveļa, 57% – apģērbi sievietēm, vīriešiem un bērniem, aptuveni 11% – apavi, somas un aksesuāri, savukārt mājas preces un tekstila piedāvājums aizņems 5%. 

Līdz ar “DEBENHAMS” veikala atvēršanu, Latvijas tirgū ienāk arī virkne starptautiski atpazīstami zīmoli.

Ben de Lisi – unikāli sieviešu apģērbi un mājas dizaina lietas. Plašāku popularitāti šis dizainers ir ieguvis dažādos nozīmīgos pasākumos, arī radot tērpus aktrisei Keita Vinsletai Oskara balvas pasniegšanas ceremonijām. Dizainera jaunākā kolekcija Principles iemieso klasisko modernismu.

Jasper Conran – zīmols ar vairāk kā 30 gadu ilgām tradīcijām, kas piedāvā apģērbus un aksesuārus, kā arī mājas dizaina preces, kristālu un traukus. Šī dizainera stils atšķiras ar mūsdienu estētiku un īpaši niansētu kvalitāti.

John Rocha – dizainera darbu raksturo vieglas un mūsdienīgas kolekcijas, variējot ar faktūrām, materiālu un izsmalcinātiem dekoriem, kas caurvij gan apģērbu, gan mājas lietu kolekcijas.

Julien McDonald – glamūra karalis, kurš savu neatkārtojamo stilu ieguvis, strādājot kopā ar Karlu Lagerfeldu, Aleksandru Makvīnu. 2001.gadā Džuliens strādāja kā Givenchy modes nama vadošais dizainers. Viņa krāšno stilu ir iecienījušas daudzas slavenības.

Jeff Banks – viena no ietekmīgākajām figūrām pēdējos 40 gadus britu modē. Viņa vīriešu kolekcijas koncepcija ietver gan klasisko un mūsdienīgo, gan vispasaules skatījumu ar novatorisku pieeju.

Janet Reger – izsmalcināta sieviešu apakšveļa, zīds un atlass, stila un praktisku nianšu unisons. Šī dizainere perfekti izprot sievišķību, vilinājumu, romantiku un šarmu, savu klientu lokā pulcējot gan populārus britu aktierus, mūziķus un britu karaliskās ģimenes pārstāvjus.

Floozie by Frost French – kulta statusu ieguvušas apakšveļas un somu kolekcijas. Rotaļīgi izpildītos, niansētos risinājumus ir novērtējis arī žurnāls Elle, pasniedzot dizainera gada balvu 2004. gadā. 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.