6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Zīmola ZIB* jaunā kolekcija “Latvieši”

 

10. jūlijā pašmāju dizaina zīmols ZIB* sadarbībā ar mākslinieci Līgu Kitchen atklāj jauno vīriešu kreklu kolekciju “Latvieši”.

 

Jaunā kolekcija piedāvā vīriešu vasaras kreklus, izstāstot četrus dažādus stāstus par latviešiem. Katrs no tiem vēsta par spēcīgu latvieti – vīrišķīgu, inteliģentu, aizrautīgu un mērķtiecīgu. Šīs īpašības atspoguļotas īpaši izvēlētos latviešu sakāmvārdos, kas iekļauti kolekcijas apdrukas dizainos. Stāsti caurvij vērtības, kas piemīt latvietim – gudrība, neatlaidība, strādīgums un mīlestība pret dabu. ZIB* košums un Līgas ilustrācijas ir lielisks savienojums, lai ieviestu nedaudz krāsu un košuma arī vīriešu garderobē.

Zīmols ZIB* jau vairāk kā divus gadus veiksmīgi darbojas Latvijas un ārzemju tirgū. Kolekcijas aptver piedāvājumu sievietēm, vīriešiem un bērniem. Zīmols ir pazīstams ar košām kleitām, topiem, tunikām, džemperiem, reitūžiem, šortiem, svārkiem un vestēm, kas izceļas ar skaistām ziedu apdrukām. Šī gada pavasarī ZIB* prezentēja greznu un sievišķīgu apģērbu kolekciju “Pasakas par ziediem”, kas līdz šim ir bijusi plašākā zīmola kolekcija. 

Jau no šodienas visi kolekcijas “Latvieši” krekli ir nopērkami ZIB* interneta veikalā www.zib.lv. Kā arī, tie būs pieejami Positivus mūzikas festivāla ZIB* teltī ar plašu un košu zīmola piedāvājumu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.