11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Marks & Spencer piedāvā Autograph sērijas kolekciju

 

Jauno britu zīmola Marks & Spencer kolekciju visprecīzāk raksturo elegance, klasiska un smilškrāsas toņi. Šosezon par dizaineru galveno iedvesmas avotu kalpojis šķietami vienkāršais ikdienas stils, kas, neskatoties uz salīdzinoši piezemētajiem apģērbu modeļiem, ļauj izcelties pūlī, tādejādi ātri vien kļūstot par modes hitu un ielavoties arī tādu pasaulslavenu zīmolu kā Jil Sander, Christopher Kane, Max Mara un pat Hermés jaunākajās kolekcijās.

Šķiet, ka glamūrs un luksusa lietu apjūsmošana pieder pagātnei. Šobrīd vairs nav nepieciešams visu dienu pavadīt augstos papēžos, lai atstātu labu iespaidu; jaunākā modes tendece ir ērtas, labi pieguļošas drēbes, mēteļi, kas viegli ieskauj ķermeņa siluetu, ērti zempapēžu mokasīni, balts krekls kombinācijā ar džinsiem… 

Šie salīdzinoši vienkāršie tērpu salikumi padara tēlu dabiskāku, taču ne mazāk pamanāmu, turklāt šāda stila apģērbs ir ideāli piemērots vēsajai rudens-ziemas sezonai un pietam ir atrodams arī jaunākajā Autograph līnijas kolekcijā, kas tikko kā ir ienākusi zīmola Marks & Spencer veikalos.


 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.