-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Latviešu iecienītais zīmols ZIB* iepazīstina ar savu jauno kolekciju “Iztēles spēles”

 

Foto: Aiga Rēdmane

Oktobra sākumā Latvijas dizaina zīmols ZIB* atklāja savu jauno sieviešu apğērbu kolekciju “Iztēles spēles”.

 

Kolekcija “Iztēles spēles” ļauj ielūkoties neparastajā spēļu vidē, kur valda visdažādāko krāsu, formu, līniju un tēlu dažādība. Spēles laukums atdzīvojas un paveras brīnumaini un aizraujoši notikumi – cirkus kāpnes veido augstus torņus, domino punktņi izbēg no savām vietām, cipari savērpjas virpulī, cirkus zvēri iet rotaļās un šaha kauliņi izspēlē paši savus gājienus. Iztēles spēlēm nav iepriekš paredzama sižeta, tās dalībnieks pats spēj mainīt noteikumus un iznākuma gaitu. Tikai ļaujoties iztēlei un spēlēšanas priekam, izjūtot azartu un uzvaras garšu, izdodas piedzīvot ko pilnīgi jaunu un atklāt iepriekš neredzēto pasauli.

Rudens/Ziemas kolekcijā iekļautas tunikas, jakas, džemperi un dažāda piegriezuma kleitas ar garām piedurknēm. Apģērbi ir rudenīgos toņos, akcentējot košās un oriģinālās apdrukas. Kā neatņemama kolekcijas daļa ir sietspiedes tehnikā apdrukātie ērtie trikotāžas reitūži.

Kolekcijas apģērbi jau ir nopērkami ZIB* jaunajā mājas lapā www.zibstore.com. Klātienē kolekciju varēs apskatīt, piemērīt un iegādāties jau šo sestdien, 4.oktobrī “Aukstās modes” dienā, Kalnciema kvartālā no 10:00-16:00.

ZIB* ir sagatvojis plašu piedāvājumu sievietēm, vīriešiem un bērniem ar lieliskām atlaidēm no 20% – 60%.

Foto: Aiga Rēdmane

Foto: Aiga Rēdmane

Foto: Aiga Rēdmane

Foto: Aiga Rēdmane

Foto: Aiga Rēdmane

Foto: Aiga Rēdmane

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsBumbieru liķieris
Nākamais rakstsone night can change everything