2.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Gucci piedāvā jauno Diamantissima saulesbriļļu kolekciju

 

Modes zīmols Gucci ar prieku piedāvā jaunās saulesbrilles un optisko briļļu ietvarus 2014./2015. gada rudens/ziemas sezonai: izsmalcinātu kapsulas kolekciju, ko grezno izmeklētais krusteniskā dimanta raksts, kas ir viens no Gucci mantojuma pamatelementiem.

Radīti modernai un elegantai sievietei, šie jaunie saulesbriļļu modeļi ir pieejami ar apzeltītu krusteniskā dimanta raksta (Diamantissima) motīvu trīs dimensiju versijā kā perfekts cildinājums Gucci izsmalcinātākajām daiļamatu prasmēm un nevainojamajai kvalitātei.

Dimanta auduma apdrukas iedvesmotais ekskluzīvais materiāla dizains ir saistīts ar Gucci leģendāro mantojumu, tā aizsākumi meklējami 20. gadsimta 30. gados, kad to pirmo reizi izmantoja ceļasomām. Atšķirīgais krusteniskais dizains, ko raksturo nelieli savstarpēji savienoti tumšbrūni dimanti uz dzeltenbrūna fona, kļuva par pirmo Florences modes namu raksturojošo apdruku. Šīs grafiskās detaļas elegantā un izsmalcinātā kompozīcija ļāvusi to iekļaut izmeklētā juvelierizstrādājumu kolekcijā un tagad arī izmantot acetāta saulesbrillēs un optisko briļļu ietvaros.

Šai ekskluzīvajai detaļai izcelties ļauj klasiskie briļļu ietvaru toņi: melni briļļu ietvari ar tonētām, brūnām lēcām, sarkani ar tonētām, pelēkām lēcām, Havanas brūni ar tonētām, brūnām lēcām un smilškrāsas ar tonētām, brūnām lēcām. Visi modeļi ir papildināti ar savienoto GG logotipu, kas veidots no metāla un iestrādāts briļļu kājiņu galu iekšpusēs, un metālisku plāksnīti ar uzrakstu gold plated (apzeltīts) labo briļļu kājiņu iekšpusē. Diamantissima kolekcijā ietilpst divas saulesbrilles un divi optisko briļļu ietvari, kā arī trīs Asian Fit modeļi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.