6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

H&M un David Beckhem rada jaunu vīriešu garderobi

 

Uzņēmums H&M paplašinājis ilgtermiņa sadarbību ar sporta un stila ikonu Deividu Bekhemu. 2015. gada pavasarim Deivids izraudzīsies savus iemīļotākos H&M Modern Essentials kolekcijas vīriešu apģērba gabalus, veidojot Modern Essentials selected by David Beckham apģērbu izlasi. šī jaunā sadarbība ir dabisks turpinājums Deivida Bekhema līdzšinējāi sadarbībai ar H&M, kas seko milzīgajiem David Beckhem Bodywear panākumiem un ļaus vīriešiem visā pasaulē baudīt Deivida plaši pazīstamo stila izjūtu.

Modern Essentials selected by David Beckham apģērbu kolekcija tiks piedāvāta vienlaikus ar pazīstamā kinorežisora Marka Fostera uzņemto kampaņas materiālu. Turklāt Deivids Bekhems uzņēmumam H&M ir radījis arī jaunu apakšveļas kolekciju. Abas kolekcijas veikalos un tirdzniecībā tiešsaistē visā pasaulē tiks piedāvātas 5. martā.

„Esmu ļoti gandarīts, ka varu turpināt un paplašināt savu sadarbību ar H&M, izraugoties sev tīkamākos šī pavasara Modern Essentials kolekcijas apģērbus. Katrs no šiem apģērbiem ir klasisks garderobes pamatelements un ar lielisku stilu atsvaidzinās ikviena vīrieša pavasara garderobi. Marks Fosters ir viens no maniem iecienītākajiem režisoriem — ar nepacietību gaidu brīdi, kad tiks atklāta jaunā H&M kampaņa,” stāsta Deivids Bekhems.

„Lielākā daļa no mums jau labi pazīst Deivida dabisko stila un dizaina sajūtu. Taču šīs kampaņas filmēšanas laikā mani pārsteidza viņa smalkā izpratne par kinematogrāfiska stāsta veidošanu. Viņš necenšas panākt, lai H&M apģērbi izskatītos tikai labi,— viņš panāk, ka tie izskatās lieliski,” teic Marks Fosters, kurš bijis režisors tādām filmām kā Monstru balle, Meklējot Nekurzemi, Izdomātā dzīve, Pūķu laidēji un Mierinājuma kvants.

Modern Essentials selected by David Beckham apģērbi lielākoties ir sezonas garderobes pamatelementi — katrs no tiem atsvaidzina 2015. gada pavasara vīriešu klasisko garderobi ar jauniem materiāliem, krāsām un piegriezumu. Galvenie šajā garderobē ietvertie apģērbi ir pilota jaka no lina, balināta džinsu auduma jaka, pusmētelis, eleganta linu auduma žakete, pilsētnieciska stila polo krekls un lielisks balta poplīna krekls.

Savukārt pats Deivids Bekhems turpina Bodywear kolekciju, piedāvājot jaunu apakšveļas kolekciju pavasarim, kurā iekļauta lieliska garā apakšveļa, apakškrekli ar garām piedurknēm, reglāna piegriezuma krekli, apakškrekli ar apaļu kakla izgriezumu un trikotāžas jaka. Kolekcijā galvenokārt izmantoti jūras zilie, pelēki melanžētie un vecināta efekta baltie toņi ar oranžsarkaniem akcentiem. Svītras izmantotas gan apdarei, gan visam apģērbam, klasiskajiem apģērbiem piešķirot jaunas nianses. Kolekciju papildina jauna drukāto materiālu kampaņa, kurā Deivids redzams dažos vienīgi H&M veikalos pieejamās David Beckham Bodywear kolekcijas apģērbos.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.