9 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Atklāta Rīgas stila pavēlnieks 2. sezona

 

DARBA INTERVIJA – tieši tik nopietni startēja kanāla RīgaTV 24 lieliskā šova „Rīgas stila pavēlnieks“ 2.sezona!  Pirmās savā starpā pirmajā raidījumā sacentās jaunās stilistes – zīmola Tilly radītāja Baiba Laizāne un zīmola 3souls dibinātāja Kristīne Zakalauska.
Ceturtdien, 5. februārī tika atklāta Rīgas stila pavēlnieks 2. sezona ar dažādiem stila ieteikumiem kā ģērbties uz darba interviju.

Stilistu uzdevums šajā raidījumā bija izveidot tērpu komplektus no modes un izklaides centra Rīga plaza veikaliem, par ko viņi saņēma arī vērtējumu. Žūrijas eksperti Deniss Ševeļovs un stiliste Anita Altmane tieši un atklāti izteica viedokli par stilistu veikumu, kurš ne visā raidījumā izrādījās veiksmīgs. Daži izveidotie komplekti Denisam Ševeļovam atgādināja nevis darba meklētāju, bet
mājsaimnieci, kuru darbā pie sevis viņš nepieņemtu. Raidījuma tiešraidi apmeklēja arī dāžadas Latvijā zināmas personības – skaistumkonkursu rīkotāja un aģentūras Mis Latvija vadītāja Inta Fogele, slavenā hokejista Zemgusa Girgensona māsa Annija Girgensone un daudzi citi. Šajā sezonā komandai pievienojas arī lieliskais, kluba Kaļķu vārti rezidentdīdžejs, DJ Plastic, kurš arī pēc raidījuma rūpējas par lieliskas atmosfēras radīšanu visa vakara garumā.

Cik tieši un atklāti savu viedokli par stilistu veikumu izsaka žūrijas eksperti Deniss Ševeļovs un stiliste Anita Altmane, skaties raidījumā te:


Turpmāk arī katru ceturtdienu, Blaumaņa ielā 32, plkst 21:30 visi laipni aicināti raidījumu vērot tiešraidē. Ieeja no plkst. 20:30, bez maksas.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.