6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Pietro Filipi modes “must-haves” pavasara-vasaras sezonai

 

Jauno pavasara-vasaras sezonu ieskandinot, čehu modes zīmola Pietro Filipi dizaineri ir izvēlējušies aktuālākos apģērbu favorītmodeļus, ar ko jau laicīgi papildināt savu garderobi kā ikdienai, tā arī svētku brīžiem. Uzzini, kāpēc viņu izvēle ir tieši šāda!

MARTA BRIKSI (MARTHA BRYXI)
„Kleitas ir mana sirdslieta un īpaši šis modelis – sievišķīga elegance ar modernu ģeometrisku formu, kas nerada strikti klasisku iespaidu, drīzāk viengabalainu un relaksētu. Vai arī gluži vienkārši šī kleita man lieliski piestāv!

 

ANNA TUŠKOVA (ANNA TUŠKOVA)
“Jauns un svaigs stils”.
Pietro Filipi redaktora piezīme: Anna ir iDENTITY kolekcijas autore, kurai ļoti patīk minimālisms visās tā izpausmēs.

VLADIMIRS STAŅEKS (VLADIMIR STANEK)
„Pieguļošs balts krekls, josta ar čūskādas imitāciju, kamuflāžas bikses un kedas – ļoti jauneklīgs un svaigs izskats. Vienkāršs minimālisma stils, bet arī pietiekami atšķirīgs un nebēdnīgs. Man patīk šis nedaudz bezkaunīgais PIETRO FILIPI.”

MARGARIDA MAČADO (MARGARIDA MACHADO)
„Īsi šorti būs ideāla eleganta stila izpausme vasarā. Valkājot šo karsto tendenci, saskaņojiet bleizeru un šortus. Lai padarītu stilu vēl elegantāku, velciet augstpapēžu kurpes. Izvēlieties sandales, ja vēlaties ko ikdienišķāku, un kedas, lai radītu eleganta ielas stila efektu. Viss ir atkarīgs no pasākuma un stila, kuru gribat izveidot.”

LAJA SEDLAKOVA (LAY SEDLAKOVA)
„Abi apģērba gabali ir īsts sezonas must-have! Tie lieliski sader kopā, bet ir kombinējami arī ar jebkuru citu apģērbu no PIETRO FILIPI pavasara-vasaras kolekcijas.”

Jaunās zīmola apģērbu kolekcijas ir pieejamas Pietro Filipi veikalā t/c Galerija Centrs 2. stāvā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.