1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Vagabond 2015. gada pavasaris-vasara

 

Jauno sezonu gaidot, mūsdienīgais zviedru apavu zīmols Vagabond piedāvā 2015. gada pavasara-vasaras sezonas kolekciju, ko raksturo plašs, tīrās līnijās veidotu sportisku apavu klāsts, 80. gadu stils, neparastas kombinācijas un mūžīgi stāsti.

Sieviešu apavu kolekcija iezīmējas ar sporta iedvesmotu apavu modeļu sortimentu ar masīvām zolēm. Piedāvājumā arī flatforms jeb lēzenas platformas, smaili + kvadrātveida purngali, klasiskās laiviņas un iešļūceņu tipa apavi modernos, iekārojamos stilos. Krāsu palete variē no baltas līdz spēcīgām, drosmīgām krāsām, mirdzošiem, metāliskiem toņiem un maigiem karameļu pasteļtoņiem. Līdzās ādai un zamšam izmantoti arī jauni materiāli, piemēram, plastmasa un mirdzošais polido materiāls.

Šosezon Vagabond vīrietis izvēlēsies rūpīgi līdzsvarotu stilu starp ikdienas casual un lietišķo. Casual sērijā iekļauti retro sportiski apavi, kedas ar paaugstinātu augšdaļu, iešļūcenes no savītas ādas un apavi ar kausveida zoli, kamēr lietišķie apavi koncentrējas uz klasiskām noskaņām, piedāvājot slaidas purngalu formas; daži lietišķo apavu modeļi pieejami ar smagnējākām zolēm. Svarīgākās jaunās sezonas krāsas ir brūna, fosiliju un indigo, kamēr oranžo un kobaltzilo lieto kā akcentējošos toņus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.