10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Oxydo nāk klajā ar īpašu briļļu kapsulas kolekciju

 

Oxydo paveic to atkal. Palaidnīgākais un radošākais saulesbriļļu zīmols satricina modes pasauli ar ekskluzīvu, monohromu Kapsulas kolekciju kolekcionāriem, kuras dizainu izstrādājis Berlīnes mākslinieks Fēlikss Bauers (Felix Bauer).

Premium saulesbriļļu zīmols, kas veltīts jauniem, iedvesmas pilniem modes noteicējiem, Oxydo, piedāvā savu jauno saulesbriļļu un optisko briļļu ietvaru kolekciju, kas tapusi sadarbībā ar talantīgo vācu ilustratoru Fēliksu Baueru. Radošā sinerģija starp Oxydo un Fēliksu Baueru sākās, strādājot pie zīmola tīmekļa vietnes sadaļas Oxydo Society izstrādes www.oxydo.net. Šī sinerģija atdzīvina unikālo Kapsulas kolekciju kolekcionāriem, kas jaunās interpretācijās piedāvā zīmola visu laiku vislabāk pārdotos modeļus, kā arī iepazīstina ar jauniem, aizraujošiem saulesbriļļu modeļiem.

Jaunie saulesbriļļu modeļi veidoti ar četriem ekskluzīviem zīmējumiem, kas rotaļājas ar vācu mākslinieka poētiskajām un sirreālajām grafikām, kā arī netradicionālām, pasakainām ilustrācijām. Jaunās Oxydo by Felix Bauer brilles ir absolūts must-have aksesuārs visiem, kuri meklē jauninājumus, un arī visiem briļļu kolekcionāriem.

Jauno Oxydo by Felix Bauer kolekciju grezno pieci motīvi, aizvedot mūs ceļojumā pa pasakai līdzīgu pasauli, ko raksturo stilizēta daba un spēcīgs ritms, kas ir gluži vai sajūtams. Visur ir klātesošs ūdens, vai mākoņu formā debesīs vai apslēpts kaktusā. Fēlikss Bauers ilustrē dzīvi kā lietu, palmas un sulīgu veģetāciju. “Man ļoti patīk atrasties dabā, pat, ja līdzi nav paķērusies telts”, viņš stāsta.

Oxydo pārvērš īpašo kolekciju unikālā jaunradē: jaunās Oxydo by Felix Bauer kapsulas kolekcijas četri stili pirmo reizi tiek piedāvāti kā numurēti eksemplāri ierobežotā daudzumā. Jaunās brilles tiek piedāvātas īpašā iepakojumā, tām pievienots buklets, kura dizainu veidojis vācu mākslinieks, kurš pēta savu radošo procesu caur attēliem, sākot no dabas kā sava iedvesmas avota līdz pat grafikām, kas grezno viņa modeļus.

Šogad savas radošās prasmes zīmolam Oxydo aizdos trīs nozīmīgi vārdi mākslas pasaulē, sākot no Oxydo vēstnieka Fēliksa Bauera. Fēlikss Bauers ir absolvējis HAW Hamburgas Lietišķās mākslas universitāti, vairākus gadus viņš veltīja tam, lai atrastu savas mākslas ekspresivitātei piemērotāko mākslas formu, kura ietvertu arī kokgriezumu veidošanu, un tagad darbojas kā ārštata ilustrators.

No marta jaunās Oxydo kolekcijas ir pieejamas stilīgākajos konceptveikalos un universālveikalos ekskluzīvākajās pasaules modes galvaspilsētās.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.