12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Vagabond apavi Latvijā turpmāk pieejami arī internetveikalā

 

Zviedrijas vadošais apavu zīmols Vagabond ir spēris vēl vienu lielu soli Baltijas tirgus virzienā, atklājot pirmo interneta veikalu, kurā modernā zīmola cienītājiem tiek piedāvāts plašs jaunākās apavu un aksesuāru kolekcijas sortiments.

Vagabond Baltijas tirgū tiek pārstāvēts jau gadiem ilgi, aktīvi iepazīstinot pircējus ar zīmolu un piedāvājot tā produkciju dažādos multibrendu apavu veikalos. “Līdz ar jaunā internetveikala izveidošanu mēs saviem klientiem varam piedāvāt vēl plašāku preču sortimentu un vēl pastiprinātāk koncentrēties uz zīmola vērtību izkopšanu,” komentē Vagabond vairumtirdzniecības menedžere Katarina Bengtsone.

Visi Vagabod attīstības procesi norisinās zīmola galvenajā mītnē Zviedrijā, Varbergā, kur dienas gaismu ieraga ikkatrs jaunais apavu un aksesuāru modelis. 20 dizaineru un apavu meistaru plašā komanda katru gadu rūpīgi izstrādā zīmola jaunākās kolekcijas, galveno uzsvaru liekot uz kvalitātes, mūsdienīga dizaina un labākās darba tehnikas sintēzi.

Kā izrādās, pirmie Vagabond apavu modeļi tālajos 60-tajos gados tika radīti tieši vīriešiem, un tikai 80-to gadu beigās, kad pie varas nāca trīs gados jauni uzņēmēji, situācija sāka pamazām mainīties un apritē nāca pirmie sieviešu apavu modeļi. Lai gūtu jaunas zināšanas par apaviem un būtu klāt to izgatavošanas procesā, Vagabond komanda 90-to gadu sākumā uz kādu laiku tika pārcēlās uz Itāliju, taču jau 1993. gadā zīmols atgriezās atpakaļ Zviedrijā, līdzi ņemot arī visas svešumā gūtās prasmes un pieredzi, kas bija nepieciešama kvalitatīvu apavu un citu ādas izstrādājumu ražošanai.

Vagabond internetveikala adrese: vagabond.com/lv/

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.