8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Oriģināls un neaizmirstams rotu zīmols “TADAM! Design”

 

Lietuvas keramikas studija TADAM! piedāvā dāmām īpaši kārdinošu, inovatīvu rotaslietu dizainu “TADAM! Design”, kas patīkami rezonēsies ar visām garšas baudām.

Modernajā sabiedrībā ēdiens ir kļuvis par visas kultūras un ikdienas vienu no galvenajām sastāvdaļām. Ēdiens jau tiek uztverts kā mākslas darbs – dārzeņu un augļu krāsu salikumi uz šķīvja kļūst svarīgāki par ēdiena fundamentālo funkciju – enerģijas sniegšanu organismam. “TADAM! Design” radījuši inovatīvu juvelierizstrādājumu kocepciju – kulinārijas baudu acīm un kaklam.
“TADAM! Design” rotaslietas ir pārklātas ar dārgu metāla sakausējumu, kas izstrādātas kā eleganti un laikmetīgi mūsdienu sievietes garderobes aksesuāri. “TADAM! Design” radīto rotu valdzinājumam ir grūti pretoties, jo tās nav tikai rotas – tās ir kārdinošu, baudpilnu sajūtu apvienojums, kuras simbola veidā iespējams aplikt ap kaklu.

Virtuves gardumi un delikateses iegūst jaunu nozīmi – kļūstot par oriģinālām, valdzinošām rotaslietām. Individuālais ražošanas process, izmantojot augstas kvalitātes, greznus, rūpīgi atlasītus materiālus, padara katru rotu unikālu un neatsverami vērtīgu.

TADAM! Rotas ir ieguvušas Lietuvas nacionālo apbalvojumu “Good Design Award 2013”.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.