13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Pietro Filipi rudens-ziemas sezona

 

Čehu modes zīmola Pietro Filipi dizaina komanda klātesošo uzmanībai piedāvājusi jauno 2015.-2016. gada rudens/ziemas sezonas kolekciju. Tā ir ieturēta klasiskas elegances gaisotnē, kas kombinēta ar vieglu futūrismu, jo, kā zināms, Pietro Filipi zīmola sastāvdaļa vienmēr ir bijusi mūžīga elegance.

Apģērbu kolekciju sievietēm radījušas trīs dizaineres – Marta Briksa (Martha Brix), Margarida Močado (Margarida Mochado) un Laja Sedlaka (Lay Sedlak), kuras iedvesmojās no dažādiem avotiem: lielisko britu lauku dzīvi 20. gadsimta sākumā, kas papildināta ar vieglu provokāciju, vēsām ziemeļu ostām, urbāna minimālisma ar sportiskiem elementiem un klasiskas elegances.

Krāsu sēriju veido dabīgie toņi: pieklusināti baltie, izmeklēti antīki rozā, smilškrāsas un zemes brūnie toņi līdz pelēkajam, savukārt pudeļu zaļos un asos toņus – zilo, violeto un digitālās apdrukas – atdzīvina melnie akcenti. Kolekcijā ietilpst vertikāla piegriezuma vilnas, tvīda un sintētiskās kažokādas mēteļi aktuālos fasonos, asimetrija pretstatā simetrijai, sieviešu kostīmi, zīda blūzes un trikotāža valkāšanai ikdienā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.