13.1 C
Rīga
svētdien, 19 maijs, 2024

Piazza Italia pavasara – vasaras kolekcija

 

Atzīmējot veikala 3 gadu jubileju, vienīgajā Piazza Italia veikalā Baltijas valstīs (t/c Galleria Riga) norisinājās pavasara – vasaras kolekcijas modes skate.

“Piazza Italia” zīmols piedāvā drēbes, apavus un akseusārus sievietēm, vīriešiem un bērniem (vecumā no 3 gadiem) un ir viens no Itālijas vadošajiem apavu, apģērbu un aksesuāru tirgotājiem zemo cenu kategorijā. Preču klāsta dažādība ļauj piemeklēt gan elegantus tērpus svinīgām reizēm, gan praktiskus un ērtus brīvā laika apģērbus katram ģimenes loceklim.

Lielākais akcents ir uz sieviešu preču nodaļu – plaši pieejamas kleitas, svārki, žaketes un topi gan klasiskajos toņos, gan maigajos pasteļtoņos. Brīvāka stila piekritējām ir ļoti plašas izvēles iespējas – dažāda veida apdrukas, rūtaini krekli, košas un izteiksmīgas kediņas, kā arī džinsa izstādājumi neskaitāmās variācijās. Tāpat neatpaliek piedāvājums vīriešiem – zīmola preču piedāvājumā ir žaketes un krekli elegantiem kungiem, kā arī ikdienas apģērbi aktīvajiem – bikses, apdrukāti T-krekli, džemperi, plānas vēju aizturošas virsjakas, džinsa krekli un polo krekli visdažādākajos toņos, kā arī šosezon aktuālie krāsaini mokasīni un kedas. Savukārt bērnu nodaļā akcents tiek likts uz dzīvespriecīgajām krāsām, kopā veidojot košu buķeti. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.