3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Sadarbībā ar H&M prezentē oficiālos Positivus T-kreklus

 

Pārdošanā nonākuši oficiālie Positivus festivāla T-krekli. Lai atrastu pašu labāko dizainu, sadarbībā ar modes zīmolu H&M tika rīkots konkurss, kuram tika iesūtīti vairāk nekā 200 autoru darbu. Pēc īpaši izveidotas žūrijas vērtējuma un festivāla apmeklētāju balsojuma par Positivus garam atbilstošiem tika izvēlēti trīs T- kreklu dizaini. Par T-kreklu patroniem kļuvuši Positivus festivāla mūziķi – Jānis Aišpurs (The Sound Poets), Ervīns Ramiņš (Laime Pilnīga) un dziedātāja MNTHA.

Par labākajiem un festivālam piemērotākajiem dizainiem tika izvēlēti Aleksandras Prohorenkovas (LV), radošās apvienības Riga Snap (LV) un Marju Püümets (EE) radītie zīmējumi, kas sadarbībā ar modes zīmolu H&M tika sietspiedes tehnikā uzdrukāti uz melniem un baltiem T-krekliem.

Katram no T-kreklu dizainiem ir savs īpašs stāsts. A.Prohorenkova stāsta, ka viņu iedvesmojusi Positivus festivāla īpašā gaisotne. “Saule, jūra, mūzika un dejas līdz rītam. Nakts miers neērtā teltī un dušas meklējumi. Piedzīvojumi un pārdzīvojumi. Emocijas un atmiņas. Viss festivāls vienā kreklā,” savu ideju apraksta A.Prohornekova.

Riga Snap radītais dizains tapis, izmantojot festivāla laikā uzņemtas fotogrāfijas: “Festivāla identitātes formu un kontekstuālu fotouzņēmumu simbioze, apturēta stopkadrā, iemūžina Positivus festivāla apmeklētāju emocijas t-krekla dizainā,” pauž dizaineru apvienība. Savukārt M. Püümets vēlējusies uzsvērt festivālu kā vietu, kur satikt savējos. “Festivāls ir arī brīvdienas, bezrūpīgi pavadīts laiks, mūzika, ko mīli, draugi, jauni paziņas, iedvesma un svaigs gaiss – nedēļas nogale, kas paredzēta laimei,” dzīvespriecīgo kreklu ar zvēriņu apdrukām raksturo dizainere no Igaunijas.

T-kreklu iegādāties var interneta vietnē www.positivusfestival.com, kur iespējams izvēlēties sev atbilstošāko dizainu, T-krekla modeli un izmēru. Pieejami dažādi izmēri, kā arī īpaši vīriešiem un sievietēm paredzēti modeļi. T-kreklu cena ir 15 EUR, pēc pasūtīšanas www.positivusfestival.com var izvēlēties saņemšanas veidu – kreklu saņemt pa pastu, kreklu saņemt Positivus birojā Ūdens ielā 12, Rīgā, vai arī H&M veikalos Galerijā Centrs, t/p Alfa vai t/c Spice.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.